Pizza Carbonara

Retete culinare Pizza   |  0 comentarii

Ingrediente Pizza Carbonara: 1 punga paste 400 g, 300 g kaiser, costita sau sunculita taraneasca, 3 oua, 300 g cascaval mai tare, 3 linguri ulei de floarea soarelui, delikat, busuioc.

Mod de preparare:
Se pun pastele la fiert dupa instructiunile de pe punga. In acest timp se da pe razatoare cascavalul, se bat ouale si se aduga in ele delikat si busuioc dupa gust. Se taie cubulete mici costita, kaiserul sau sunculita taraneasca si se prajesc un pic in ulei. Se scot pastele si se scurg. Se pun in aceiasi oala. Se pune pe foc si se adauga treptat kaiserul; ouale mestecand in continuu si la sfarsit dupa ce s-au albit (s-a inchegat oul) se adauga cascavalul ras, se mai amesteca odata, se pune capacul, se stinge focul, se mai lasa 5 min cu capacul pus fara foc.


Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *