Pizza Romaneasca

Retete culinare Pizza   |  0 comentarii

Ingrediente Pizza Romaneasca : 300ml suc de rosii,8 linguri faina alba,4 oua,o lingura de ulei sau un cub de unt, piper, sare, delikat, 300gsalam (parizer, cabanos, polonezi, kaizer, etc),100g masline,100g cascaval.

Mod de preparare:
blatul:se pun ouale intr-un bol peste care se adauga 200 ml de suc de rosii,iar mai apoi faina si condimentele.Se poate amesteca amnual sau cu mixerul pana se obtine o compozitie asemanatoare cu cea pentru clatite.Se pune in tava de la cuptor unsa in prealabil.Peste blat se pune salamul taiat bucatele,maslinele,se stropeste cu suc de rosii iar mai apoi se rade pe deasupra cascaval.Se baga la cuptor la foc incins pentru 10-15 minute.

Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *