Pizza cu legume - retete culinare romanesti si internationale

Retete culinare Pizza   |  0 comentarii

Ingrediente:

30 g drojdie, 1 cana de apa calduta, 200 g cascaval,2 ardei rosii, 2  ardei galbeni, 300 ml ketchup (sau pasta de pizza) , masline(la alegere), sare,  1 cutie conserva ciuperci, 4-5 rosii mici

Mod de preparare:

Se face un aluat din apa calduta , drojdie, sare si faina cit cuprinde ca sa obtii un aluat de consistenta potrivita.  Dupa ce se amesteca toate ingredientele se lasa aluatul la dospit intr-un loc caldut timp de 30 minute. In acest timp dai casul prin razatoarea  mare si ardeii ii tai cuburi. Rosiile se tau rondele. Se unge o tava de preferinta rotunda cu ulei ,dupa ce aluatul a crescut se intinde o patura de forma rotunda si grosime de 1-1,5 cm. Se pune aluatul in tava  se imprastie  casul,  ciupercile taiate marunt, apoi se pune ketchupul sau pasta de pizza pe intreaga suprafata, la urma se pun rondelele de rosii , ardeiul rosu si galben , maslinele(daca iti plac). Poti sa mai presari si deasupra putin cas. Se baga la cuptor si se lasa 40 de minute. Se pot folosi si alte legume depinde de preferintele fiecaruia.




Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *