Pizza cu spanac - retete culinare romanesti si internationale

Retete culinare Pizza   |  0 comentarii

Ingrediente:

300 g faina, 200ml lapte, 20 g drojdie, sare, 150 g cascaval, 100 ml pasta de rosii sau pasta speciala pt pizza 4 oua, 250 g spanac.

Mod de preparare:

Se amesteca laptele cu drojdia, adaugi faina ,sare,  framinti 10 minute si lasi aluatul la dospit o ora. Spanacul curatat se fierbe 10 min in apa cu sare. Intinzi aluatul pe o tava de preferinta rotunda. Se unge tava cu ulei. Razi casul si il amesteci cu ouale batute bine. Se imprastie pasta de rosii peste aluat apoi se baga pizza in cuptor pt 10 minute, se scoate tava si se imprastie compozitia de ou cu cas peste toata suprafata, apoi se presara din loc in loc spanacul pe care l-ai taiat mai marunt dupa ce acesta s-a racit. Se baga din nou pizza la cuptor si se mai lasa 40-45 de minute. se taie felii si se serveste calda.




Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *