Pizza de legume colorata - retete culinare romanesti si internationale

Retete culinare Pizza   |  0 comentarii

 Ingrediente:
1 aluat dospit conform retetei, 1 lingura ulei, cite un ardei rosu, galben, verde, 100 g praz, 4 ardei iuti murati, 300 g broccoli (sau conopida), 1 catel de usturoi, 100 g pasta de tomate, 200 g rosii in bulion (conserva), piper macinat proaspat, boia de ardei dulce oregano sfaramat, 200 g cascaval
 Mod de preparare:

Se prepara aluatul.Se unge o forma pentru pizza. ardeii se taie in doua, se curata si se taie cuburi. Prazul se taie rondele. Ardeii murati se taie marunt.Broccoli sau conopida se desface in bucati, iar tulpina se taie felii. Usturoiul se zdrobeste si se amesteca cu pasta de tomate si cu rosiile. Cuptorul se incalzeste la 220C. Din aluat se intinde o foaie de marimea formei de pizza, se asaza in aceasta si se unge cu pasta de tomate. Se asaza legumele uniform peste pasta de tomate, se condimenteaza cu sare, piper, boia si oregano si se presara cu cascaval. Se coace in cuptor circa 20 de minute.





Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *