Placinta saseasca

Retete culinare Paste  |  0 comentarii

Ingrediente Placinta saseasca: 220 g gris, 800 ml lapte, 200 g zahar, 500g branza de vaci, 5 oua, 50 g unt, 50 g faina, 50 g pesmet , 1 plic zahar vanilat, 1 lamie, sare.

Mod de preparare:
Pune laptele sa fi arba. In laptele clocotit, adauga grisul in ploaie, amestecand energic pana se leaga bine. Separat, freaca branza de vaci cu zaharul, faina, coaja de lamaie, zaharul vanilat, ouale si un praf de sare. Intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu pesmet, asaza in stat egal grisul fi ert. Deasupra intinde compozitia de branza de vaci si coace la cuptor la foc iute circa 20 de minute.

Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *