Placinta scotiana de oaie

Retete culinare Paste  |  0 comentarii

Ingrediente Placinta scotiana de oaie : 600 g carne slaba de oaie, 2 cepe, 2 morcovi mari, 4 fire telina, 200g g ciuperci champignons, 2 linguri ulei, 1 foaie dafin, sare, piper, 2 lingurite faina, 125 ml supa de carne, 1 lingura bulion, 600 g cartofi, 4 linguri lapte, 2 linguri unt, 1 lingura patrunjel tocat de garnisit.

Mod de preparare:
Se spala carnea, se sterge, se taie cuburi. Se curata ceapa, se toaca. Se spala si se curata morcovii si telina, care se taie cuburi. Se curata ciupercile si se taie felii.Se prajeste carnea si se adauga ceapa, legumele, ciupercile si foaia de dafin. Se sareaza, se pipereaza si se presara faina. Se amesteca bulionul cu supa si se toarna deasupra, se fierbe 30 minute.Se spala cartofii, se curata, se taie cuburi, se fierb 20 minute in apa cu sare. Se incinge cuptorul, se scurg cartofii, se zdrobesc si se amesteca cu lapte caldut si unt.Se spala cartofii, se curata, se taie cuburi, se fierb 20 minute in apa cu sare. Se incinge cuptorul, se scurg cartofii, se zdrobesc si se amesteca cu lapte caldut si unt.

Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *