Plaja din Eforie Nord isi asteapta turistii cu preturi mici - Ziare Constanta

Stiri Constanta  |  0 comentarii

Cat va costa vacanta la eforie Nord

Situata la ­aproxi­mativ 12 kilometri de Constanta, statiunea Eforie Nord este ocupata in momentul de fata in proportie de 90%. Turistii care aleg sa se cazeze la pensiunile din aceasta statiune platesc 100 lei pe noapte.
Pentru cei sositi pe litoral, este bine de stiut ca cele mai avantajoase oferte de cazare sunt la vilele si pensiunile din statiune, foarte multe dintre ele complet renovate si moderne, care fac deja concurenta marilor unitati hoteliere. Spre fericirea beneficiarilor, patronii vilelor negociaza orice tarif.
Dupa alegerea cazarii, turistii cauta restaurante ieftine si unde sa manance bine. Ei au de ales intre localurile de pe malul marii sau din centrul statiunii, ori restaurantele de fite, unde preturile sunt pe masura. Aici o simpla ciorba costa 8-9 lei, iar un singur fel de mancare depaseste suma de 10-15 lei. Pentru cei cu venituri medii, strazile sunt impanzite cu fast-food-uri si restaurante, iar preturile sunt acceptabile. „Cu 10 lei mananci pe saturate", a declarat Monica, o turista din Piatra Neamt.

Sursa: romanialibera.ro
Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *