Poligon privat intr-un complex de la marginea Pitestiului - Ziare Arges

Stiri Arges  |  0 comentarii

Poligon privat la Pitesti

Paintball, poligon, catarare in cadrul unui complex de la marginea Pitestiului. Cine este pasionat de arme, expert sau incepator, ori pur si simplu vrea sa invete gaseste si arma si experti la poligonul de la marginea localitatii Smeura.
Intr-un mediu linistit si natural, foarte aproape de oras, poligonul atrage atat vanatori pasionati, cat si politisti, militari, toti veniti sa exerseze, pe cont propriu insa, lasand de-o parte uniformele. Poligonul se intinde pe o suprafata de 32.000 de metri patrati, fiind vorba de o baza unde exista o tiroliana de 75 de metri, perete de catarare, trei mici lacuri de pescuit, urmand a se contrui si un restaurant cu specific vanatoresc. In curand vor exista si posibilitati de cazare. „Este singurul poligon privat si autorizat din Arges, a fost amenajat cam acum 10 ani, dar numai autorizarea a durat mai bine de sapte ani", explica Gheorghe Sima.
„Aici vin si politisti, militari, vanatori, toti pe cont propriu insa, din dorinta de a mai exersa. Tot aici sunt instruiti si cursantii care vor sa obtina permisul de arma letala", spune prorpietarul poligonului, Gheorghe Sima. Vanator la randul sau si un iubtor al armelor, proprietarul poligonului detine si un magazin de arme si pune la dispozitie celor care vin la poligon atat arme, cat si munitie si asistenta profesionista pentru cei care au nevoie. „Nu este obligatoriu sa ai permis de arma pentru a putea trage aici, dar in acest caz oferim asistenta din partea unui profesionist", adauga proprietarul poligonului.

Sursa: Adevarul

01.10.2010


Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *