Politia Constanta parlamentar vila euro cultura job dunare accident stiri ziare Constanta

Stiri Constanta  |  0 comentarii

A intrat în vigoare Legea Poliţiei Locale

Anastasia Tănase, un alt copil de bani gata urmează să răspundă în faţa judecătorilor, la începutul acestui an, pentru faptele sale. După un chef nebun de Revelion, pe care l-a sărbătorit cu prietenele în Clubul Fratelli, din Constanţa, Anastasia Tănase (19 ani), tânăra care a accidentat grav, în luna august, un bărbat, se pregăteşte pentru primul termen în procesul pe care-l are cu victima.

Vezi cine este parlamentarul constănţean care are vilă de 450.000 de euro în Innsbruck

Innsbruck este cunoscut drept capitala Alpilor austrieci, iar de câteva zile numele staţiunii se află pe buzele tuturor "cârcotaşilor" români de când cel mai cunoscut dintre "cârcotaşi" - Şerban Huidu s-a accidentat pe una dintre pârtiile din celebra destinaţie austriacă.

Constanţa este la picioarele lor

Casa de Cultură începe noul an cu spectacole de succes, având în distribuţie artişti celebri şi apreciaţi ai scenei româneşti. Pe 14 februarie, iubitorii dansului contemporan vor putea urmări spectacolul „Depeche//Dance”, care îl are ca protagonist pe îndrăgitul Răzvan Mazilu.

Ce job-uri pot găsi constănţenii

Pentru cei care îşi încep anul căutând un job, Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă din Constanţa anunţă că, pentru această săptămână, sunt dis-ponibile 59 de locuri de muncă. Se caută ingineri în construcţii civile şi industriale, contabili, merceologi, electricieni în construcţii, sudori electrici, lăcătuşi mecanici de între-ţinere şi reparaţii universale

S-au aruncat în Dunăre

Doi soţi, de 31, respectiv 22 de ani, s-au sinucis, ieri, aruncându-se în apele Canalului Dunăre-Marea Neagră, în zona Cernavodă.

Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *