Politia abatere sanatate profesor eminescu spital economie pdl pompieri infractiuni stiri ziare Botosani

Stiri Botosani  |  0 comentarii

Politisti concediati pentru abateri disciplinare

Un ofiter si sase agenti au plecat in 2010 din randul angajatilor Inspectoratul de Politie Judetean pentru abateri disciplinare, numarul celor care au iesit din cadrul MAI fiind un record pentru un singur an.

Sistem de 36 milioane de euro, «cazut» la nici o luna de functionare

La Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate nu  s-au eliberat ieri adeverinte de asigurat persoanelor care au avut nevoie de astfel de documente la spitale sau la cabinetele medicale. Nici plati nu s-au facut. Sute de persoane au facut cale intoarsa de la ghiseele institutiei, unde li s-a spus ca sistemul informatic nu functioneaza.

 Gabriel Oprisanu: «Psihiatria va fi primul spital botosanean care obtine acreditarea»

In timp ce in urma cu cateva zile, sefa Casei Judetene de Asigurari de Sanatate spunea ca toate spitalele judetului vor avea probleme cu obtinerea acreditarii, directorul Spitalului de Psihiatrie declara ca unitatea pe care o conduce nu este intr-o astfel de situatie, ba chiar va obtine prima acreditarea in judet.    Vremea azi                         
vremea, vremea inmh, vremea romania           anunturi gratuite, anunturi imobiliare gratuite, anunturi auto gratuite, anunturi online gratuite, anunturi gratuite bucuresti, postari anunturi gratuite       horoscop, horoscopul zilei, horoscoul zilei de azi,

Costul pe elev nu acopera salariile profesorilor

Asigurarea salariilor din educatie reprezinta o reala problema in acest an, avand in vedere si valoarea costului standard per elev stabilit de Guvern.

Ion Caramitru, la Zilele Eminescu

Spectacol de exceptie realizat de Ion Caramitru la Botosani, cu prilejul manifestarilor „Zilelor Eminescu”. Spectacolul intitulat „Cetateni de onoare ai poeziei” va fi pus in scena chiar sambata, 15 ianuarie, de ziua marelui poet al tarii, Mihai Eminescu.

La «Judetean», analizele sunt tot cu bani

Si in acest an, analizele medicale la laboratorul Spitalului Judetean se efectueaza doar pe bani pentru asiguratii de sanatate care nu sunt internati.

Crestere uriasa a infractiunilor economice in judetul Botosani

In 2010, politistii botosaneni au inregistrat o crestere cu o treime a infractiuni economico-financiare fata de anul precedent, evaziunea fiscala reprezentand 12% din totalul criminalitatii financiare.

Lider PD-L acuzat de trafic de persoane

Liderul organizaţiei municipale de tineret a PD-L Botoşani a fost trimis în judecată de procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) Iaşi pentru trafic de persoane.

Sănătate blocată de calculatoare

Ridicat în slăvi, programul informatic al Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate (CNAS), ale cărui probleme au fost semnalate în repetate rânduri în „Monitorul”, a fost închis ieri. După ce au încercat de marţi să-l repună în funcţiune, reprezentanţii instituţiei au recunoscut oficial că închid, cel puţin temporar, Sistemul Informatic Unic Integrat (SIUI), pentru care s-au plătit 119 milioane de euro şi care ar fi trebuit să ţină evidenţa tuturor asiguraţilor şi să asigure legătura între instituţie şi spitale.

Mort vinovat de crima de la pompieri

Procurorii militari au pus punct final anchetei începute după tragedia de acum un an de la detaşamentul de pompieri Dorohoi, unde un subofiţer şi-a ucis superiorul, a furat armele unităţii, după care s-a sinucis.

Felicitări după un an cu sute de infracţiuni

Poliţiştii botoşăneni au primit calificativul „bine spre foarte bine” din partea conducerii Inspectoratului General al Poliţiei pentru activitatea de anul trecut.

Lucrări blocate la magistrala Botoşani-Bucecea

Lucrările de înlocuire a magistralei de gaz Botoşani-Bucecea au fost sistate, în condiţiile în care noua conductă ar fi trebuit dată în folosinţă încă de la sfârşitul lui 2009.

sursa: monitorulbt.roComentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *