Politia si Jandarmeria stau de paza la meciul dintre Steaua si Petrolul

Sport  |  0 comentarii

In seara aceasta Arena Nationala va gazdui un derbi ce se anunta savuros: Steaua Bucuresti este in meci cu Petrolul Ploiesti. Suporterii lupilor galbeni sunt asteptati in numar consistent, 6000 de fani Petrolul, sunt asteptati sa asiste la meci. Fanii prafoveni si cei stelisti vor fi supravegheati de peste 320 de poliţişti bucureşteni si aproximativ 600 de jandarmi vor veghea la asigurarea ordinii publice cu ocazia evenimentului sportiv.

"Poliţiştii bucureşteni vor organiza şi intensifica acţiunile de patrulare în staţiile de metrou şi în mijloacele de transport în comun, urmând a lua măsuri de prevenire a înşelăciunilor comise prin diferite moduri de operare, a acostărilor de persoane, furturilor din poşete sau buzunare, respective a furturilor de şi din auto", precizează un comunicat al Poliţiei Capitalei.

Conform unui comunicat al Jandarmeriei Capitalei, accesul spectatorilor în stadion se va face începând cu ora 18.15, doar pe bază de bilete şi invitaţii. Pentru a evita aglomeraţia în jurul punctelor de intrare în stadion, Jandarmeria Capitalei recomandă suporterilor să vină din timp, începând cu ora deschiderii porţilor de acces.

Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *