Politia tigari flutur pdl turism sofer scoala betie sms penitenciar teapa elev isu stiri ziare Suceava

Stiri Suceava  |  0 comentarii

Cantitate imensă de ţigări de contrabandă, dispărută din custodia Poliţiei Gura Humorului

Un agent de poliţie din Gura Humorului a fost săltat ieri după-amiază de procurori, audiat şi apoi trimis după gratii. Acuzaţiile împotriva sa sunt extrem de grave: din Camera de Corpuri Delicte a Poliţiei, de care răspundea direct, au dispărut peste 80.000 de pachete de ţigări de contrabandă.

Flutur, despre oi, regrete, turism şi Messi

Gheorghe Flutur, preşedintele Consiliului Judeţean Suceava şi vicepreşedinte al PD-L la nivel naţional, a vorbit, într-un interviu acordat acum câteva zile, despre activitatea sa din ultimii ani. În acest interviu veţi afla cum „a ajuns” Messi în Bucovina, despre controversa cu scrisul cu oi pe dealurile de la Frasin sau despre cifra de jumătate de milion de vizitatori la târgul „Produs în Bucovina” de la Bucureşti.

Şoferiţă beată, trasă pe dreapta de poliţie

O tânără în vârstă de 30 de ani a fost prinsă de poliţişti beată la volan, ea fiind trasă pe dreapta în timp ce se deplasa pe strada Universităţii din municipiul Suceava. S-a întâmplat sâmbătă dimineaţă, în jurul orei 3.30, când în zonă se afla o patrulă din cadrul Biroului Rutier Suceava.

     Vremea azi                         
vremea, vremea inmh, vremea romania           anunturi gratuite, anunturi imobiliare gratuite, anunturi auto gratuite, anunturi online gratuite, anunturi gratuite bucuresti, postari anunturi gratuite       horoscop, horoscopul zilei, horoscoul zilei de azi,

Două şcoli din municipiul Suceava au programe after - school pentru elevi

În municipiul Suceava, doar două şcoli au programe after-school.  Este vorba de Colegiul Naţional „Mihai Eminescu” şi Şcoala Generală nr. 1.

Beat la volan, s-a izbit frontal într-un copac

Un bărbat în vârstă de 33 de ani, care conducea o maşină în stare avansată de ebrietate, s-a izbit frontal într-un copac. În ciuda impactului violent, victima a scăpat cu leziuni uşoare.

Sucevenii care au dat bani grei pe ţepele prin SMS, păcăliţi din penitenciar

Ultimele victime din Suceava ale ţepelor date prin SMS au fost înşelate din Penitenciarul de Maximă Siguranţă Mărgineni din judeţul Teleorman. La această închisoare se poate vorbi de o adevărată reţea de ţepari, mai mulţi deţinuţi de aici având o serie de înşelăciuni la activ, în mai multe judeţe ale ţării. La Suceava, poliţia are deocamdată certitudini despre trei victime, însă este de aşteptat ca la dosar să se mai adune şi altele.

Abonamentele la preţ redus pentru elevi şi studenţi, eliberate abia din februarie

Mii de elevi şi studenţi din municipiul Suceava sunt puşi în situaţia a de a plăti zilnic minim patru lei pentru a merge la ore sau de a-şi cumpăra abonamente la preţ întreg, de 50 de lei, pentru că nu există încă baza legală să le fie acordate abonamentele la preţ redus.

Suceveni ţepuţi dintr-un penitenciar din Dîmboviţa

Parchetul de pe lângă Judecătoria Suceava a confirmat începerea urmăririi penale pe numele mai multor deţinuţi dintr-un penitenciar din judeţul Dâmboviţa, aceştia fiind principalii suspecţi în mai multe cazuri de înşelătorie prin metoda cunoscută ca „Premiu – apel telefonic”, printre păgubiţi fiind şi suceveni.

ISU monitorizează cursurile de apă din judeţ

Specialiştii de la Inspectoratul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Suceava monitorizează cu mare atenţie cursurile de apă din judeţ ca urmare a încălzirii bruşte a vremii. Prefectul Sorin Arcadie Popescu a declarat că deocamdată nu sunt probleme pe râurile importante precizând că pe cursurile de apă nu s-au format zăpoare de gheaţă care ar putea produce inundaţii.Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *