Politica pnl shopping reducere telegondola spital cfr handbal amenda fermier sanatate prostituate stiri ziare Hunedoara

Stiri Hunedoara  |  0 comentarii

PDL „moare” de fericire, PNL bârfeste despre „voturi cumpărate”

Rezultatul alegerilor parţiale din comuna Baru, care l-au dat drept câştigător pe candidatul PDL, Daniel Răducanu a fost primit în mod diferit de principalele tabere politice implicate în scrutin.

Poftiţi la shopping la reducere... şi nu prea!

S-a dat startul reducerilor de sezon şi în magazinele din judeţul Hunedoara. Sub „umbrela” ofertelor promoţionale, patronii se întrec, în această perioadă, în a-i atrage pe cumpărători.

Telegondola de la Vulcan, aproape de inaugurare

A mai rămas doar puţin timp până când instalaţia pe cablu care va asigura accesul în noua staţiune turistică de la Pasul Vâlcan va fi deschisă pentru turişti. În aceste zile, telegondola a fost pusă în mişcare pentru efectuarea probelor, urmând ca, în scurt timp, să fie obţinute documentele de autorizare ISCIR.

A luat fiinţă Spitalul de Urgenţă „Sfânta Varvara”

Consiliul Local (CL) Petroşani este prima instituţie locală deliberativă de la nivelul autorităţilor Văii Jiului care a adoptat propunerea directorului Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Hunedoara, dr. Dumitra Ştefan, privind înfiinţarea unei singure unităţi medicale în zonă.


    Vremea azi                         
vremea, vremea inmh, vremea romania           anunturi gratuite, anunturi imobiliare gratuite, anunturi auto gratuite, anunturi online gratuite, anunturi gratuite bucuresti, postari anunturi gratuite       horoscop, horoscopul zilei, horoscoul zilei de azi,

CFR Simeria şi Mureşul Deva şi-au reluat antrenamentele

Dacă în urmă cu exact o săptămână, FC Hunedoara şi-a reluat pregătirile, ieri a fost rândul şi altor echipe să facă acest lucru. În timpul dimineţii s-au prezentat la primul antrenament din acest an jucătorii de la CFR Simeria, iar componenţii echipei de liga secundă Mureşul Deva şi-au dat întâlnire ieri după masă.

Înfrângere şi în faţa Danemarcei, la „Mondiale”

România a visat frumos şi în prima repriză a celui de-al doilea meci de la Campionatul Mondial de handbal masculin din Suedia. Ca şi în prima partidă, cea cu Croaţia, elevii hunedoreanului Vasile Stângă au evoluat foarte bine şi în prima repriză a jocului cu Danemarca.

Noul Cod al Muncii e pe ultima sută de metri

Reprezentanţii sindicatelor şi patronatelor s-au întâlnit în cursul zilei de ieri cu ministrul Muncii, Ioan Botiş pentru a avea o nouă rundă de negocieri cu privire la noile modificări la Codul Muncii. Propunerile de schimbare a acestui act normativ care, în opinia reprezentanţilor Ministerului Muncii, vor flexibiliza piaţa muncii sunt dezbătute, în această săptămână, de către sindicate şi Guvern.

Amenzi pentru fermierii lenesi

Proprietarii de terenuri agricole vor trebui să scoată din buzunar sume importante pe care să le dea statului, în cazul în care îşi lasă suprafeţele nelucrate. Suma vehiculată de către reprezentanţii Ministerului Agriculturii este de 400 de lei pentru un hectar de teren arabil necultivat.

sursa: servuspress.ro

Drumuri reabilitate la Petrosani

Municipalitatea Petroşani a întocmit studiul de fezabilitate pentru construcţia în acest an a unui drum între localităţile Dâlja Mare şi Dâlja Mică.

Hoţii neprinşi, cazul clasat!

Timp de mai bine de 10 ani, poliţiştii din Petroşani n-au reuşit  să rezolve un furt dat ziua în amiaza mare şi într-o locuinţă din centrul oraşului. L-a rezolvat timpul, având în vedere că fapta s-a prescris, la fel ca şi prejudiciul suferit de păgubit.

Cardurile de sănătate, alternativă la asigurarea medicală?

Persoanele care doresc să călătorească în străinătate, în concediu sau în interes de serviciu, pot opta pentru obţinerea cardului european de sănătate. Acesta poate înlocui asigurarea medicală privată şi îşi asigură dreptul la serviciile medicale, pe care cetăţenii Uniunii Europene le au în statele membre.

Maramureşean arestat la Deva

Un maramureşean a fost arestat la Deva, după ce a comis mai multe furturi din gospodăriile unor localnici din comunele Băcia şi Veţel.

În comã, dupã ce s-a prãbusit în casa scãrii

Un bărbat de 43 de ani, din Vulcan, a ajuns în stare extrem de gravă la spital, după ce s-a prăbuşit în casa scării. Medicii fac eforturi mari pentru a-l ţine în viaţă, dar pronosticul este foarte rezervat

Prostituate prinse în flagrant

Două femei, din Simeria şi respectiv Hunedoara, au fost prinse în flagrant de poliţişti în timp ce întreţineau relaţii sexuale contra cost.

486 de sinucideri în 2010

Aproape 90 de hunedoreni au decis în anul 2010 să-şi încheie socotelile cu viaţa şi şi-au pus capăt zilelor, potrivit unei statistici realizate de Serviciul Judeţean de Medicină Legală Hunedoara.

sursa: mesagerulhunedorean.ro
Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *