Politica prefect bihor steaua fotbal primaria hip-hop sofer accident librarie actor sex stiri ziare Bihor

Stiri locale Bihor  |  0 comentarii

Harta politicienilor care fac afaceri cu statul. Prefectul de Bihor e în top

Ghilea Gavrilă, prefectul judeţului Bihor, are contracte cu statul de peste 100 de milioane de lei, adică peste 25 de milioane de euro, potrivit declaraţiei de interese, postată pe site-ul Prefecturii.

Antrenorul Cristi Achim: "Nu cred că schimbând mulţi jucători se pot obţine rezultate, vedem ce a păţit Steaua la fotbal"

Cristian Achim a preluat în noiembrie 2009 o echipă CSM Oradea care se zbătea în subsolul clasamentului, pe care în numai un an a transformat-o în spaima granzilor

54,5 km de reţele de apă vor fi reabilitate, iar altele 37,8 km se vor extinde în cadrul Aparegio

Într-o conferinţă de presă susţinută marţi, primarul Ilie Bolojan şi directorul Companiei de Apă Oradea, Ovidiu Gavra, au prezentat stadiul proiectului privind "Extinderea şi modernizarea reţelelor de apă şi apă uzată în judeţul Bihor".

sursa: bihoreanul.gandul.info

Maeştrii Hip-Hop-ului s-au „rupt" în figuri la Oradea

Robert Lenart, dansator la Mika, Keri Hilson, X-Factor Concert Tour 2010, împreună cu Emil Rengle (foto), coregraf şi membru al trupei Kittens, dansator la Morandi, Anda Adam, DeepCentral şi Radio Killer, au demarat primul turneu de workshopuri din 2011. Bucureşti, Oradea, Constanţa şi Cluj sunt cele patru oraşe în care Lenart şi Rengle s-au oprit în cadrul primului workshop-tour al acestui an. La Oradea, acesta a ajuns marţi, 11 ianuarie.


    Vremea azi                         
vremea, vremea inmh, vremea romania           anunturi gratuite, anunturi imobiliare gratuite, anunturi auto gratuite, anunturi online gratuite, anunturi gratuite bucuresti, postari anunturi gratuite       horoscop, horoscopul zilei, horoscoul zilei de azi,
Lovită pe zebră în Nufărul

Un şofer grăbit a fost la un pas să nenorocească pe viaţă o femeie. La intersecţia semaforizată a străzilor Nufărului cu Ciheiului şi Constantin Noica, o femeie de 40 de ani s-a angajat în traversarea străzii, din staţia de tramvai. Ghinionul ei a fost că dinspre complexul Lotus rula un WV Golf cu nr. de înmatriculare BH 20 ADI, care tracta o remorcă.

Un tânăr s-a aruncat în gol de la etajul şapte murind zdrobit de pardoseală

O bufnitură sinistră i-a alertat ieri în jurul orei 14.00 pe locatarii blocului turn de pe strada T. Vladimirescu. Când unul dintre locatarii de la etajul I a deschis uşa să vadă ce s-a întâmplat, în faţa ochilor i s-a arătat un tablou sinistru: un bărbat zăcea fără viaţă în casa scărilor, cu faţa zdrobită şi plină de sânge. Imediat, locatarul a alertat autorităţile la numărul de urgenţă 112.

Librăria Universitaria din Oradea s-a mutat în casă nouă

De o săptămână, Librăria Universitaria din Oradea îşi desfăşoară activitatea într-un alt sediu, aflat pe strada Roman Ciorogariu nr. 4, vizavi de Episcopia Ortodoxă a Oradiei, într-un spaţiu mult mai mare şi mai primitor decât fostul sediu, de pe strada Vasile Alecsandri nr. 15.

2010 - Un an bun pentru actorii orădeni

Pentru mare parte dintre actorii Teatrului de Stat Oradea, anul care tocmai s-a încheiat a fost unul reuşit, un an în care graţie evoluţiei lor impecabile au reuşit să bucure sufletele publicului orădean, şi nu numai, fiind răsplătiţi cu aplauze îndelungi după fiecare spectacol.

Educaţie sexuală pentru copiii cu cerinţe speciale

Copiii cu cerinţe speciale din patru centre şcolare din judeţ sunt incluşi în proiectul judeţean "Curiozitate şi adevăr", în cadrul căruia specialişti de la mai multe instituţii le vor face educaţie sexuală. Prima întâlnire din cadrul proiectului a avut loc ieri la Centrul Şcolar de Educaţiei Incluzivă Orizont din Oradea, unde au stabilit programul de activităţi pentru anul în curs.

sursa: crisana.ro

Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *