Politica revolutie senator muzeu premiu reclamatie prefect arges expozitie pasari stiri ziare Arges

Stiri Arges  |  0 comentarii

Politicienii s-au înghesuit să vopsească eroii Revoluţiei

La 21 de ani de la Revoluţie, la Piteşti, în faţa Monumentului Eroilor din Piaţa Vasile Milea, parcă mai abitir ca niciodată - sau poate senzaţia este şi din cauza crizei, parcă menţinută voit de mediul politic - culorile partidelor au fost stridente.
Ca de fiecare dată, delegaţiile instituţiilor şi cele ale partidelor au venit în Piaţă. Numai că, dureros parcă, mai toţi oamenii de rând se gândeau, de această dată, că au trecut 21 de ani de la jertfa unor conaţionali care au visat la o viaţă decentă şi la libertate, 21 de ani în care prosperitatea economică nu s-a cunoscut, decât cu mici excepţii temporare. 

Piteşti-Câmpulung, uitat de Putere din nou!

Senatorul de Dâmboviţa Mircea Andrei nu a mai apucat să facă niciun amendament, deşi în ultima conferinţă de presă anunţa că va susţine bugetarea DN73 pentru modernizarea tronsonului între Piteşti şi Mărăcineni care ar urma să fie refăcut la anul. Ba chiar a făcut apel la parlamentarii PSD şi PNL de Argeş să îi susţină demersul. Când colo, să vezi surpriză! Se pare că nu a mai avut timp să mai facă amendamentul...  

Vârfurile în cercetare, premiate de Muzeul Judeţean

Pentru prima oară în istoria sa, Muzeul Judeţean Argeş îşi premiază specialiştii care trudesc în activitatea de cercetare ştiinţifică, făcând „escavări” în domeniile istorie şi biologie pentru a lăsa moştenire documente de referinţă şi lucrări de mare valoare ştiinţifică. Gala de Excelenţă a avut loc ieri, în prezenţa preşedintelui Consiliului Judeţean, Constantin Nicolescu, şi a vicepreşedintelui Florin Tecău.

Prefectul a reclamat trei directori din Arges la prim-ministru

Gheorghe Davidescu, prefectul de Arges, i-a cerut primului ministru, Emil Boc, la întâlnirea cu prefectii din week-end-ul ce tocmai a trecut, sã se gãseascã o definitie mai clarã asupra denumirii de prefect.
Se spune cã prefectul este conducãtor într-un judet, însã nu are atributii foarte clare în ceea ce priveste directorii de deconcentrate, motiv pentru care sunt trei directori din Arges, de la institutii importante, care lipsesc frecvent de la sedintele de Colegiu Prefectural, care nu cunosc legea ori nu o respectã intentionat.

Expozitie de pãsãri si animale de rasã la Pitesti

La sfârsitul sãptãmânii a avut loc expozitia judeteanã de pãsãri si animale de rasã din judetul Arges. Este prima editie a acestei expozitii unde zeci de specii de pãsãri si animale au fost expuse de cãtre crescãtori, unele fiind chiar si la vânzare pentru cei care doresc sã achizitioneze astfel de animale.
Vizitatorii nu au fost numai din judetul Arges, cei pasionati de astfel de specii au venit sã-si achizitioneze cele mai deosebite exemplare.
Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *