Politist batut pâna a intrat în coma. Agresorul era anchetat pentru ca îsi lovise cu bestialitate prietena - Ziare Bucuresti

Stiri Bucuresti Ilfov  |  0 comentarii

Politist batut pâna a intrat în coma. Agresorul era anchetat pentru ca îsi lovise cu bestialitate prietena

Un politist al IPJ Dâmbovita a fost dus în coma la Spitalul de Urgenta Floreasca, din Capitala, în noaptea de sâmbata spre duminica, dupa ce a fost lovit cu o sticla în cap, într-un bar din Târgoviste, de un tânar pe care agentul îl ancheta pentru ca ar fi agresat-o pe fata unui sef de post.
Potrivit reprezentantilor Politiei judetene, victima, agentul Codrut Oprea, care era în timpul liber în momentul producerii incidentului, a fost transportata la Spitalul de Urgenta Floreasca, în coma de gradul IV, în prezent presupusul agresor, George Uta Daniel, în vârsta de 21 de ani, cunoscut sub porecla de "Danezu", din Târgoviste, fiind cautat de catre politisti dupa ce a fugit de la locul faptei.
Tânarul, un presupus interlop din Târgoviste, a mai fost implicat într un incident cu violenta, în primavara acestui an, când a fost acuzat ca a lovit-o pe fata sefului de post din Pietrosita.
Din primele cercetari a reiesit ca politistul lovit a fost unul dintre cei care au anchetat cazul de atunci, iar agresiunea tânarului ar putea fi o razbunare.

sursa: gandul.info

06.09.2010


 Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *