Politistii din Cluj ies in strada si isi striga nemultumirile - Ziare Cluj

Stiri Cluj  |  0 comentarii

Politistii din Cluj ies in strada: "Avem aceleasi salarii de baza ca bibliotecarele, care ce risca, sa cada de pe scara?"

Politistii din Cluj ies si ei in strada azi  nemultumiti de taierea veniturilor cu 25% si de faptul ca in grila de salarizare propusa sunt asimilati bibliotecarilor.
"Ne-au taiat salariile cu 25%, ne ameninta cu disponibilizarile si, in plus, nu suntem de acord ca in legea unitara de salarizare, coeficientul propus pentru politisti este egal cu al unui bibliotecar, care are riscul sa cada de pe scara cand se urca dupa carti, dar politistul se expune zilnic. Vedeti cate ultraje au fost si la Cluj in ultimele luni", a declarat pentru Stiri de Cluj agentul principal Dorel Frent, presedintele SNPPC, Biroul Tetirorial Cluj.
De la ora 12.00, agentii de politie vor fi in strada si vor protesta, iarpe parcursul zilei vor da cu 25% mai putine amenzi, adica exact cuantumul cu care le-au fost reduse salariile, deci si "activitatea noastra a scazut tot cu atat. Vom aplica mai multe avertismente si mai putine amenzi", a mai afirmat Dorel Frent.

Sursa: stiridecluj.ro

21.09.2010Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *