Politistii din Satu Mare s-au facut ca nu vad masinile unor importanti lideri PDL parcate ilegal in centrul orasului

Stiri Maramures Baia Mare  |  0 comentarii

Politistii din Satu Mare s-au facut ca nu vad masinile unor importanti lideri PDL parcate ilegal in centrul orasului

O ancheta interna se desfasoara la Inspectoratul Judetean de Politie Satu Mare, din dispozitia comisarului-sef Constantin Talos. Acesta a cerut sa i se comunice ce echipaj al Politiei Rutiere a trecut, la sfarsitul saptamanii trecute, pe langa mai multe autoturisme parcate neregulamentar in centrul municipiului Satu Mare fara sa dispuna sanctionarea soferilor. Ancheta a fost demarata dupa ce jurnalistii au filmat masinile mai multor lideri importanti ai PDL, prezenti la o intalnire politica in Satu Mare, pe care acestia aproape ca le-au lasat in mijlocul strazii, precum si un echipaj de politie care trece nepasator pe langa ele.
Purtatorul de cuvant al IPJ Satu Mare, Ana Malaescu, a declarat ca politistii care au patrulat prin zona ar putea fi cercetati pentru neindeplinirea atributiilor de serviciu. Ancheta interna de la IPJ Satu Mare a fost demarata dupa ce democrat-liberali din toata tara au fost prezenti la o reuniune politica convocata in Satu Mare. Locurile de parcare au fost prea putine pentru afluxul de PDL-isti invitati la Conferinta Judeteana a partidului, astfel incat unii dintre ei si-au lasat masinile pe unde au apucat.
Democrat-liberalii au fost iritati cand au fost rugati sa comenteze situatia si au dat vina pe soferi. Purtatorul de cuvant al IPJ Satu Mare, Ana Malaescu, a declarat ca politistii au notat numele de inmatriculare ale autoturismelor parcate neregulamentar, in vederea identificarii proprietarilor. Cei gasiti vinovati se pot alege cu trei puncte de penalizare, precum si cu o amenda cuprinsa intre 240 si 300 de lei pentru stationare neregulamentara.

Sursa: E Maramures

23.11.2010

Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *