Politistii orasului Valenii de Munte cu confiscat peste 20.000 de kilograme de zahar - Ziare Prahova

Stiri Ploiesti Prahova  |  0 comentarii

Peste 20.000 de kilograme de zahar, confiscate de politisti

Ieri dimineata, politistii rutieri de la Biroul DN1 A, au executat o actiune impreuna cu colegii de la Politia orasului Valenii de Munte, cu scopul de a combate transportul ilegal de marfuri desfasurat pe aceasta ruta.
In jurul orei 7.00, la intrare in orasul Valenii de Munte, politistii au oprit pentru control un autotren ce tracta o semiremorca. In momentul in care au solicitat conducatorului auto documentele pentru control, au avut parte de o surpriza: acesta nu a putut prezenta nici acte de identitate, dar nici documente privind incarcatura.
In urma verificarii interiorului autotrenului, a fost gasita cantitatea de 23 de tone de zahar pentru care nu a putut fi prezentat niciun document insotitor sau de provenienta. Conducatorul auto a fost condus la sediul Politiei pentru efectuarea verificarilor, iar marfa transportata a fost confiscata. Politistii continua cercetarile in vederea stabilirii provenientei celor 23 tone de zahar, dar si pentru verificarea legalitatii transportului efectuat.

Sursa: Adevarul

01.10.2010

Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *