Politistul Zaharia, spaima vedetelor de pe litoral - Ziare Constanta

Stiri Constanta  |  0 comentarii

Politistul Zaharia, spaima vedetelor de pe litoral

Inamicul nr. 1 al smecherilor cu bolizi care ajung in statiunile de la malul marii este agentul Zaharia. El a amendat persoane cunoscute precum Cornel Penescu, Andreea Banica sau Cristina Rus. Agentul-sef Cristinel Zaharia a stabilit un record judetean la „saltat" permise pentru viteza. In 2008 a lasat fara carnet 350 de soferi vitezomani.
In 2009, Zaharia a fost singurul agent din politia constanteana avansat la „exceptional". Cristinel Zaharia lucreaza de sapte ani ca agent al Serviciului Judetean al Politiei Rutiere - Compartimentul Impunere Norme Rutiere si Insotiri.
Nu numai Penescu a dat nas in nas cu pitbullul rutierei. In anii 2007 si respectiv 2008, doua blonde celebre, Cristina Rus si Andreea Banica, au intrat in vizorul politistului. „Incalcasera regimul legal de viteza si au fost sanctionate ca atare. S-au comportat normal, as spune, in situatia data", isi aminteste politistul. Cele mai „tari" masini pe care le-a tras pe dreapta vreodata au fost un Aston Martin si un Mercedes SLR Mc Laren, conduse de doi roman stabiliti in SUA. Circulau cu 160 si, respectiv, 180 kilometri la ora in afara localitatii. Pe amandoi i-a lasat fara carnet.

Sursa: Adevarul.ro
Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *