Pompieri incendiu scoala educatie prahova urgenta busteni azuga divort calendar anaf stiri ziare Ploiesti

Stiri Ploiesti Prahova  |  0 comentarii

A fost nevoie de 50 de pompieri pentru stingerea unui incendiu la Colceag

Duminică, 9 ianuarie, în jurul orei 18:56, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Şerban Cantacuzino” al judeţului Prahova a fost anunţat prin Sistemul Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă – 112, despre producerea unui incendiu la un depozit de reziduuri petroliere în comuna Colceag, sat Inoteşti.

13 şcoli şi grădinţe din Prahova se vor desfiinţa

13 unităţi vor fi închise de la 1 septembrie 2011 pentru că numărul de copii înscrişi este foarte mic, unele clase fiind formate din cel mult cinci elevi. Copiii care frecventau cursurile acestor unităţi vor continua studiile la alte şcoli şi grădiniţe din apropiere, unde vor fi transportaţi cu microbuze şcolare

Prahova, 2010: 3 din patru apeluri la 112 au fost glume si tampenii

Locuitorii din Prahova sunt printre cei mai numerosi apelanti catre Serviciul Unic pentru Apeluri de Urgenta 112. Statistica intocmita si publicata pe site de catre Serviciul de Telecomunicatii Speciale - cel care administreaza sistemul national unic pentru apeluri de urgenta - arata ca locuitorii judetului Prahova, in 2010, au efectuat 824.000 de apeluri la 112,

40 de oameni s-au accidentat in ultimele doua zile pe partiile din Sinaia, Busteni si Azuga

40 de oameni s-au accidentat in ultimele doua zile pe partiile din Sinaia, Busteni si Azuga. În cele mai multe dintre cazuri, vinovaţi au fost tineri euforici, care s-au dat cu săniile pe pârtia de schi, fără a putea frâna sau vira. Unul dintre incidente s-a soldat cu ranirea grava a unui turist, care si-a rupt trei coaste si si-a fisurat coloana vertebrala, dupa ce s-a izbit cu sania de un copac.

     Vremea azi                         
vremea, vremea inmh, vremea romania           anunturi gratuite, anunturi imobiliare gratuite, anunturi auto gratuite, anunturi online gratuite, anunturi gratuite bucuresti, postari anunturi gratuite       horoscop, horoscopul zilei, horoscoul zilei de azi,

Totul despre procedurile de divort la Ploiesti: cat costa, unde se face, cat dureaza

Cuplurile casatorite care domiciliaza in Ploiesti si care vor sa divorteze  o pot face de luni, 10 ianuarie, la Serviciul Public Comunitar Local pentru Evidenta Persoanelor Ploiesti, din incinta Palatului Administrativ - Intrarea G. Taxa este de 100 de lei.

Calendarul declaraţiilor (fiscale, informative şi de înregistrare/menţiuni) din luna ianuarie 2011

Printr-un comunicat de presă remis redacţiei noastre de către purtătorul de cuvânt al DGFP Prahova, Iulia Dumitraşcu, vă prezentăm calendarul declaraţiilor (fiscale, informative şi de înregistrare/menţiuni) din luna ianuarie 2011.

Cum se poate obţine şi depune certificatul digital calificat la ANAF

Incepand cu 1 ianuarie 2011, declaratiile privind obligatiile de plata ale contributiilor sociale, a impozitului pe veniturile din salarii, precum si evidenta nominala a persoanelor asigurate au fost unificate intr-o singura declaratie.

Activitatea a doi brokeri de asigurare, interzisă de CSA!

Comisia de Supraveghere a Asigurărilor (CSA) a sancţionat brokerii Guild şi Allied Team cu retragere a autorizaţiei de funcţionare, respectiv cu interzicerea temporară a exercitării activităţii, a anunţat arbitrul asigurărilor.

Scumpirea carburanţilor duce la proteste: taximetriştii boicotează benzinăriile!

Asociaţia pentru Drepturile Taximetriştilor Independenţi (ADTI) anunţă printr-un comunicat remis duminică Agenţiei NewsIn că joi, 13 ianuarie, va boicota staţiile şi că nu va alimenta maşinile cu carburant în nicio benzinărie din România, din cauza creşterii preţului exagerat al carburanţilor.

Câţi bani pierzi dacă scoţi 100 de lei de la bancomat

Atunci când ridici bani de la bancomatul unei bănci rişti să plăteşti comisioane usturătoare. La BCR, cea mai mare banca din sistem, luam cazul clasic al unui card de debit BCR Maestro. Daca retragi bani de la un bancomat BCR, scoti din buzunar 0,2% din suma extrasa, dar minimum 0,20 lei/operatiune.

B1TV, trei achiziţii cu jurnalişti de marcă

Noile emisiuni ale B1TV, după reorganizarea pe care a suferit-o televiziunea în urma venirii lui Sorin Oancea ca director general, vor intra pe post în februarie, scrie Adelin PetriSor, pe blogul său.

Un depozit de reziduuri petroliere din comuna Colceag a luat foc!

Aseară, în jurul orei 18:56, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Şerban Cantacuzino” al judeţului Prahova a fost anunţat prin Sistemul Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă – 112, despre producerea unui incendiu la un depozit de reziduuri petroliere în comuna Colceag, sat Inoteşti.

Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *