Popcorn - ziare de la a la z romanesti din Bucuresti

Ziare reviste romanesti  |  0 comentarii

       Revista POPCORN s-a impus repede in randul adolescentilor gratie dinamicitatii si celor mai noi informatii oferite din lumea muzicii.
         Publicul tinta al revistei POPCORN sunt baieti si fete cu varsta intre 14 si 29 de ani (media de varsta de 23.3 ani), liceeni sau studenti, din mediul urban, cu venituri medii si mari.
        Cititorii POPCORN iubesc muzica si vor sa afle informatii noi despre ceea ce se intampla pe scena muzicala si in spatele ei. Au o viata activa si moderna, stiu sa foloseasca calculatorul si internetul. Petrec foarte mult timp in oras, la cinema, internet cafĂ©, baruri si cluburi. Sunt interesati de problemele sexuale. In plus, adopta cele mai recente tendinte in vestimentatie, coafura, machiaj si accesorii. Sunt mari amatori de bauturi, snack-uri, fast-food-uri etc. Le place sa faca experimente si sa fie la moda cu orice.

Home

Exclusiv

Muzica
Starwach
Forum
Fan Club

Wallpaper
Horoscop
Dragoste

Concurs

Teste

Cautare
Club POPOCORN

popcornContact redactie ziar:  Popcorn
Adresa: Buzesti Str.50-52, Etaj 1-2, Sector 1, Bucuresti
                                     Phone + 40 (21) 319 35 59 Fax + 40 (21) 319 35 68
                            E-mail: popcorn(@)edipresse.ro
                                      Page web: 
  www.popcorn.ro

anunturi imobiliare gratuite, anunturi auto gratuite, anunturi online gratuite, anunturi gratuite bucuresti, anunturi gratuite oradea, adauga anunturi gratuite,

Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *