Prahova sfideaza criza, atragând, într-un an, investitii de 120 milioane de euro!

Stiri Ploiesti Prahova  |  0 comentarii

CJ Prahova sfideaza criza, atragând, într-un an, investitii de 120 milioane de euro!

Presedintele Consiliului Judetean Prahova, Mircea Cosma, este preocupat de mentinerea actualelor locuri de munca ale prahovenilor, dar si de atragerea unor noi investitii in aceasta dificila perioada de criza.
"Numai in ultimul an, s-au semnat contractele pentru demararea unor importante investitii de catre doua companii de renume mondial in Prahova. Pentru aceste investitii, Consiliul Judetean Prahova a alocat 1.407.890 RON pentru viabilizarea terenului locatia Urlati, asigurand noilor investitori drumuri de acces, canalizare pluviala si menajera, retea apa potabila, iluminat electric. Gratie acestor noi investitii, 250 de prahoveni au locuri stabile de munca. Absorbtia de fonduri europene si atragerea investitorilor sunt prioritatile Consiliului Judetean Prahova”, presedintele Mircea Cosma.
Din aceasta suma, s-au alocat 358.011 RON pentru lucrarile de drum interior, 197.272 RON au fost alocati pentru lucrarile de canalizare pluviala, 289.000 RON au fost investiti in canalizare menajera si extinderea aferenta. De asemenea, s-au mai efectuat urmatoarele lucrari: bazine colectoare 71.545 RON, retea apa potabila in valoare de 126.125 RON si iluminat electric, 235.817 RON.

sursa: prahovabusiness.roComentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *