Prajitura Berlineza cu stafide

Rețete de prăjituri și dulciuri  |  0 comentarii

Ingrediente Prajitura Berlineza:
375 g de faina 1 praf de copt 1 ou 180 g de margarina 80 g de zahar sare 2 cesti de marmelada de mere 80 g de stafide 1 lingurita de scortisoara pisata 2 linguri de amidon zahar pudra.

Mod de preparare:
Se framanta un aluat din faina, ou, praf de copt, margarina, zahar si sare. Se opreste o parte din aluat iar restul se intinde intr-o tava, imbracandu-i si marginile. Marmelada se amesteca cu amidonul, stafidele. scortisoara si se intinde acest amestec peste aluatul din tava. Cu coca ramasa se fac grile, care se vor intinde in crucis peste umplutura. Dupa ce prajitura s-a copt, se pudreaza imediat cu zahar.

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *