Prajitura Excelenta cu nuci
Aluatul: 250 g unt, untura sau margarina, 500 g faina 2 oua 20 g drojdie 2-3 linguri smantana. Umplutura: 300 g nuci macinate 300 g zahar zahar vanilat marmelada.
Mod de preparare Prajitura Excelenta cu nuci:
Ingredientele de mai sus se framanta pe o planseta. Aluatul obtinut se imparte in patru parti din care se intind foile cu sucatorul. Prima foaie se asaza in tava si se unge cu marmelada, peste ea se presara a treia parte din nuca. Se asaza a doua foaie, care, de asemenea, se unge cu marmelada si se presara cu nuci. Ultima foaie se unge cu albus sau galbenus. Se lasa prajitura sa creasca in tava 45 minute, dupa care se coace la foc potrivit. Se taie in patratele dupa ce s-a racit. Tava nu trebuie sa fie mai mare de 20/35 cm.
Posteaza un comentariu
Campurile marcate sunt obligatorii *
0 Comentarii la articol