Prajitura Tiramisu cu crema Mascarpone
Mod de preparare:
1. Amestecati intr-un bol galbenusurile de ou cu zaharul, pana se deschid la culoare; 2. Adaugati crema Mascarpone si omogenizati amestecul; 3. Bateti intr-un bol separatalbusurile de ou pana se umfla; 4. Turnati albusurile peste crema cu Mascarpone si amestecati pana la incorporarea completa a acestora; 5. Evitati mixerul pentru ca albusurile se vor lasa; 6. Inmuiati piscoturile putin in cafea dupa care se aseazati-le intr-o tava unul langa altul, fara spatii intre ele; 7. Dupa ce ati pus primul strat de piscoturi turnati peste ele jumatate din crema; 8. Puneti alt strat de piscoturi imbibate in cafea si deasupra restul cremei; 9. Pudrati din belsug cu cacao, astfel incat sa se formeze un strat uniform, si lasati prajitura in frigider peste noapte.
Se poate servi a 2 zi.
Posteaza un comentariu
Campurile marcate sunt obligatorii *
0 Comentarii la articol