Prajitura amandina cu cappuccino

Rețete de prăjituri și dulciuri  |  0 comentarii

Ingrediente prajitura amandina: PT. BLAT AI NEVOIE DE: 6 oua, 200 g zahar tos, 30 ml apa rece, 30 ml ulei, 20 g cacao,8 linguri faina. PT. SIROP AI NEVOIE DE: 400 ml apa, 200 g zahar, 3 plicuri cappuccino de ciocolata. PT. CREMA AI NEVOIE DE: 3 galbenusuri, 150 g zahar pudra, 1 pachet de margarina, 3 linguri cacao. PT. GLAZURA AI NEVOIE DE: 3 linguri de zahar, 2 linguri cacao, 2 linguri apa, 50 g unt. PT. ORNAT AI NEVOIE DE: 1 plic frisca, 150 ml lapte.

Mod de preparare:
CUM PROCEDEZI PT. BLAT: Freci galbenusurile cu uleiul pe care-l pui ca la maioneza. Albusurile le bati spuma cu zaharul si apa. Pui galbenusurile peste albusuri, cacao si faina bine cernute si le amesteci pe toate de jos in sus. Torni compozitia in tava bine pregatita si dai la copt in cuptorul bine incins, pentru 30-35 de minute. CUM PROCEDEZI PT. SIROP: Pui pe foc zaharul si apa si cand s-a topit zaharul, pui cappuccino si mai lasi sa dea putin in fiert. CUM PROCEDEZI PT. CREMA: Freci margarina spuma, apoi o amesteci cu zaharul pana se topeste si adaugi pe rand galbenusurile, apoi cacao. CUM PROCEDEZI PT. GLAZURA: Pui la fiert apa cu zaharul si cacao si cand a dat in clocot, o amesteci cu untul. Intinzi crema peste blatul insiropat, apoi torni glazura calda si tai prajitura in patratele. CUM ORNEZI: Bati praful de frisca impreuna cu laptele pana obtii frisca. O pui intr-un sprit si decorezi fiecare prajitura cu frisca.

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *