Prajitura cu lapte batut si capsuni

Retete culinare Prajituri / Dulciuri  |  0 comentarii

Ingrediente Prajitura cu lapte batut si capsuni: 3 oua, 500 ml lapte batut, 15 linguri zahar, 18 linguri ulei, 1 lingurita bicarbonat, 1 esenta de vanilie, coaja rasa de lamaie, faina cat cuprinde, 1 kg capsuni.

Mod de preparare:
Bati ouale spuma cu zaharul, adaugi uleiul si laptele batut si amesteci timp de 15 minute. Adaugi apoi bicarbonatul stins, aromele si faina în ploaie. Aluatul trebuie sa aiba consistenta unei smantani groase. În tava unsa si tapetata cu faina, torni jumatate din aluat, asezi capsunile si torni cealalta jumatate din aluat. Dai prajitura la cuptor, la foc mediu pentru 30-35 de minute si cand e gata o presari cu zahar pudra.

Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *