Prajitura cu mango
Mod de preparare:
Bucatile de mango se curata de coaja si sîmbure, se taie în cubulete si se pun într-un castron.
Într-o tigaie, se topesc 30 g unt si 30 g zahar. Se adauga fructele, sucul de lamîie si se calesc pîna cînd se înmoaie. Se ia tigaia de pe foc si se lasa fructele sa se raceasca.
Restul de unt, zahar tos si doua pliculete cu zahar vanilinat se amesteca bine cu ouale si se mixeaza pîna cînd rezulta o crema lichida.
Se adauga o lingura de miere, o lingurita de pudra de scortisoara, o lingurita de esenta de rom, un pliculet cu praf de copt si sarea.
Se presara faina cernuta, se mixeaza, se adauga fructele racite si se amesteca bine cu o lingura.
Se toarna compozitia într-o tava unsa cu unt si tapetata cu faina, se presara zaharul brun, se introduce în cuptor si se coace 45-60 de minute.
Se poate servi cu înghetata sau frisca amestecata cu nuca de cocos.
Posteaza un comentariu
Campurile marcate sunt obligatorii *
0 Comentarii la articol