Prefect rezervatie naturala liceu cartier reabilitare amenda gunoi casa fc arges tv viol braconier dacia stiri ziare Arges

Stiri Arges  |  0 comentarii

Vă vine să credeţi: Trivalea – rezervaţie naturală?

Prefectul Gheorghe Davidescu a dezvăluit faptul că se aşteaptă ca anul acesta Guvernul să emită hotărârea prin care Pădurea Trivale va deveni arie protejată de interes naţional, adică rezervaţie

Servicii de întreţinere

Primăria Valea Iaşului a lansat o licitaţie pentru achiziţionarea de servicii de întreţinere a terenurilor şi zootehnie pentru izlazul comunal Nuculeţ. Investiţia se ridică la peste 10.000 lei.

Transport la liceu

Liceul cu Program Sportiv Piteşti (LPS) are nevoie de servicii de transport persoane în regim de închiriere. Valoarea acestor servicii pentru anul în curs este de 100.000 lei.

Reabilitări în cartiere

ADP Piteşti a alocat la începutul acestui an 9,3 milioane lei pentru reabilitarea de parcări, alei, trotuare, căi de acces şi scări publice.


    Vremea azi                         
vremea, vremea inmh, vremea romania           anunturi gratuite, anunturi imobiliare gratuite, anunturi auto gratuite, anunturi online gratuite, anunturi gratuite bucuresti, postari anunturi gratuite       horoscop, horoscopul zilei, horoscoul zilei de azi,

Doar 12 amenzi

Sărbătorile de iarnă s-au resimţit din plin şi din punct de vedere al amenzilor acordate de Poliţia Comunitară. Agenţii acestei instituţii nu au aplicat decât 12 amenzi de pe 28 decembrie 2010 până pe 3 ianuarie 2011!

Sacii cu antiderapant - coşuri de gunoi

Simţul civic al unor cetăţeni din Piteşti lasă de dorit. Altfel nu ne explicăm de ce în unii dintre sacii cu nisip „plantaţi” de autorităţi în special în zonele cu pante pot fi găsite deşeuri de tot felul, începând de la hârtii şi până la ambalaje pentru băuturi şi mâncare.

Sursa: ziarularges.ro

Oase descoperite sub podeaua unei case din centrul Pitestiului

Sub podeaua unui imobil din strada Armand Cãlinescu au fost gãsite mai multe oase si fragmente de oase. Proprietarul Ionut Anghel a anuntat politia si echipa operativã a declansat cercetãri la fata locului.

Jucãtorii echipei FC Arges au reluat ieri pregãtirea

Pentru jucãtorii echipei FC Arges, vacanta a luat sfârsit. Pitestenii au sunat ieri adunarea si la ora 14:00 a avut loc reunirea la stadionul „Nicolae Dobrin“. Argesenii au sosit la stadion si au purtat o discutie cu managerul general, Cãtãlin Barbu.

Arges TV, pe primul loc între televiziunile locale din judet

Conform unui studiu comandat de Arges TV, cea mai urmãritã televi-ziune localã în zona judetului Arges este postul Arges TV, lucru previzibil de altfel, tinând cont de faptul cã este singura televiziune de la noi care emite efectiv 24 de ore din 24.

Existã un suspect în cazul violului de la Izvoru

Despre verificãrile ce au fost declansate în paralel cu ancheta privind violul, inspectorul sef al Inspectoratului de Politie al Judetului Arges, Dan Nicolae, a spus: „Avem un Corp de Control al inspectorului sef care verificã aceste aspecte, despre cum s-a sesizat fapta, cum a fost ea raportatã mai departe si ce s-a fãcut.

Braconieri prinsi în fondul de vânãtoare Vlãscuta

Un grup de braconieri a ajuns sã fie vânat de oamenii legii si de paznicul unui fond de vânãtoare. Cinci bãrbati, toti din judetul Olt, au venit cu o Dacie si patru câini rasa Ogar sã vâneze în fondul de vânãtoare Vlãscuta, din comuna Hârsesti. Acestia au reusit sã fugã, neputând sã fie opriti nici mãcar de focurile de armã.

Uzina Dacia a vândut mai bine în an de crizã!

Duminica reprezentantii Uzinei Dacia au tras linie si au prezentat rezultatele anului 2010. Surprinzãtor, în an de crizã Dacia a înregistrat o crestere la vânzãrile de automobile. Desi cresterile nu au mai fost asa mari fatã de anul 2009 în comparatie cu 2008 chiar si în acest an Grupul Dacia a avut o crestere cu 12%. Vânzãrile s-au dublat în ultimii 5 ani la masinile Dacia.

Sursa: ziartop.ro


Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *