Prefectul Gheorghe Davidescu a anuntat ca in maximum doua saptamani, tunelul de la Balea, de pe Transfagarasan, va fi iluminat - Ziare Pitesti

Stiri Arges  |  0 comentarii

Tunelul de la Balea iluminat...ca pentru iarna

Prefectul Gheorghe Davidescu a anuntat ca in maximum doua saptamani, tunelul de la Balea, de pe Transfagarasan, va fi iluminat.
Din nefericire, si daca se va intampla asa, avand in vedere ca in scurt timp Transfagarasanul va fi inchis, actiunea este destul de tarzie. Speram numai sa fie facuta investitia, pentru ca la anul turistii sa se poata bucura de ea.
"Compania Drumuri Nationale a aprobat si investitia pentru iluminatul public in tunelul de la Balea Lac de pe Transfagarasan, acolo fiind necesara schimbarea instalatiei electrice care este subdimensionata". Practic, conform promisiunilor prefectului Davidescu, in doua saptamani vom ave iluminat public in tunelul de la Balea. Davidescu a anuntat ca s-au inceput lucrarile de reabilitare pentru drumul Campulung- Targoviste, iar Campulung- Curtea de Arges va fi reabilitat pana la inceputul iernii. Si pe Transfagarasan au inceput lucrarile de reabilitare, la fel ca si pe drumul Buzoesti- Rosier.

Sursa: epitesti.ro

21.09.2010

 


Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *