Prefectura Giurgiu febra aftoasa contrabanda tigari politia urgenta cfr jandarmi pnl psd scandal stiri ziare Giurgiu

Stiri Giurgiu  |  0 comentarii

Prefectura Giurgiu: Plan de măsuri intermediare de protecţie privind febra aftoasă

Având în vedere situaţia epidemiologică existentă pe teritoriul Republicii Bulgaria, unde se înregistrează cazuri de febră aftoasă, prefectul Robert Ioan Cristoi a convocat o şedinţă a Grupului de suport tehnic pentru prevenirea şi gestionarea situaţiilor de urgenţă generate de epizootii şi supravegherea contaminării radioactive, chimice, bacteriologice a produselor vegetale şi animale din cadrul Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă.

Peste 100.000 de pachete de ţigări confiscate de la începutul anului

Efectivele M.A.I. au acţionat în colaborare cu reprezentanţii administraţiei fiscale, pentru descoperirea şi documentarea activităţilor ilicite privind producerea, contrafacerea, contrabanda, traficul şi comercializarea ţigaretelor,realizându-se, astfel, o coordonare unitară, scopul fiind eliminarea paralelismelor şi concentrarea resurselor în vederea combaterii eficiente a contrabandei, contrafacerii şi comerţului ilegal cu produse de tutun.

Autorităţi din opt judeţe, printre care şi Giurgiu, participă la simularea intervenţiilor în cazul unui focar de febră aftoasă

Reprezentanţi ai autorităţilor din opt judeţe vor participa miercuri, la Constanţa, la o simulare cu privire la modul de intervenţie în cazul unui presupus focar de febră aftoasă, acţiune coordonată de Autoritatea Naţională Sanitar Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor (ANSVSA)

Circa 6.000 de angajaţi CFR ar putea fi disponibilizaţi

Potrivit reprezentanţilor sindicatelor şi ai Ministerului Transporturilor, cifra disponibilizaţilor este de circa 6.000, însă negocierile vor stabili cifra exactă.


    Vremea azi                         
vremea, vremea inmh, vremea romania           anunturi gratuite, anunturi imobiliare gratuite, anunturi auto gratuite, anunturi online gratuite, anunturi gratuite bucuresti, postari anunturi gratuite       horoscop, horoscopul zilei, horoscoul zilei de azi,

ŢIGĂRI DE CONTRABANDĂ DEPISTATE DE POLIŢIŞTI ŞI JANDARMI

2.840 de ţigarete fără timbru de marcaj legal pentru comercializarea în România au fost depistate de poliţişti şi jandarmi asupra unui bărbat din Giurgiu, în timp ce încerca să le comercializeze în zona pieţei centrale / Ţigaretele au fost confiscate, iar suspectul este cercetat  pentru evaziune fiscală şi contrabandă.

sursa: stirigiurgiu.com

COALITIE LIBERALA ANTIBEIANU

Mare scandal joi in PNL Giurgiu. Toate tunurile indreptate spre Beianu, care a fost luat la refec de bulibasa Iliescu, de starostele Mustatea... Pana si de motanelul Gavrila.

PUCI IN PSD GIURGIU?

Toata floarea pesedeului este in fierbere. De la "ex-ul" Maroiu, la necontrolabilul Naica Badalau si la ermeticul Tone, pana la navalnicul si tumultosul Pokemon de Iepuresti sau "jemanfishistul" Vapor...

ALO, CRISTI! DA-TE JOS DE PE MAGAR!

S-a dat zvon in toate birourile APDF-ului ca directorul in curs, adica asta care este, nimeni altul decat Nemtescu, este sunat pe firul scurt in fiecare zi (cand e pe la serviciu) sa i se propuna transferul in Ministerul Transporturilor, pentru a ocupa un post de secretar de stat.

ASEARĂ, VULCANUL ETNA A FOST DIN NOU ACTIV

Institutul vulcanologic din Catania (estul Siciliei) a anunţat căvulcanul a erupt timp de 2 ore în noaptea de miercuri spre joi. Scurgerile de lavă s-au produs pe versantul estic al muntelui şi nu există nicio victimă umană.

DERANJ MARE ÎN PNL DUPĂ ALIANŢA CU PC

Faptul că Antonescu, autoritar, i-a ameninţat direct, cu sancţiuni, pe Tăriceanu, Orban, Vosganian şi Săftoiua determinat reacţii în lanţ. Una chiar de la decanul de vârstă Mircea Ionescu Quintus, preşedinte onorific al PNL, care a declarat că se va opune din răsputeri unei astfel de măsuri propuse de Antonescu.

ŞEDINŢĂ MARE LA PDL GIURGIU: SE ALEG… APELE

Cea mai veridică variantă ar fi aceea prin care PDL şi-ar suma singur parcurgerea anului 2011, an preelectoral, în care sunt prevăzute multe acţiuni şi evenimente menite să explice giurgiuvenilor că aici, în judeţ, PNL şi PSD se află în continuare la butoane, făcând jocurile, deşi la nivel naţional sunt în opoziţie

sursa: giurgiu-news.ro

Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *