Preturi rezonabile in piata alimentara din Ludus - Ziare Mures

Stiri Mures  |  0 comentarii

Preturi rezonabile in piata alimentara din Ludus

Majoritatea oamenilor prefera cu siguranta produsele din piata, chiar daca in oras s-a deschis de curand un hypermarket. In aceasta perioada cel mai bine se cumpara legumele din care se face zacusca. Astfel, un kilogram de gogosari sau rosii il gasiti la pretul de 3,5 lei, pe cand un kilogram de vinete costa doar 1 leu. Ludusul este o zona cunoscuta pentru soiul de pepene verde, pe care acum, la sfarsit de sezon, il gasiti la pretul de 1 leu kilogramul, pe cand pepenele galben il gasiti la pretul de 2 lei kilogramul.
Tot din categoria fructelor, la mare cautare sunt si prunele, insa pretul acestora nu scade sub 2,5 lei kilogramul. La mare cautare sunt si ardeii din zona Oltului, la 2 lei kilogramul.
Cartofii de consum se vand foarte bine la pretul de 13 lei sacul. Chiar daca vremurile in care cerealele se cumparau din piete s-au cam dus, am mai gasit cativa comercianti cu diverse cereale de vanzare. Astfel, ferdela de grau se vinde la pretul de 10 lei, ferdela de porumb la pretul de 12 lei, iar cea de faina de porumb la 15 lei.

Sursa: zi-de-zi.ro

27.08.2010Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *