Prima casa 2011 transa 4 este atractiva pentru banci

Economie  |  0 comentarii

Bancherii sunt de acord cu propunerea Guvernului

Programul Prima Casa a crea emotii. Transa a 4a a acestui program a fos modificat. Guvernul doreste sa garanteze mai putin in acest imprumut pe termen lung.
BCR, BRD şi Bancpost, trei bănci din top zece, au anunţat deja că sunt interesate să participe la ediţia a patra din "Prima casă", în care Guvernul mai garantează doar 50% din creditele vândute.

Vremea Bucuresti                         
vremea, vremea inmh, vremea romania          anunturi gratuite, anunturi imobiliare gratuite, anunturi auto gratuite, anunturi online gratuite, anunturi gratuite bucuresti, postari anunturi gratuite      horoscop, horoscopul zilei, horoscoul zilei de azi,
Decizia, anun­ţată la doar o zi după aprobarea programului, arată că există încă interes, deşi mai mulţi bancheri afirmaseră recent că propunerile Guvernului sunt dificil de pus în practică.
"Am clarificat toate barierele tehnice legate de implicaţiile legale şi administrative ale modificării formei de derulare a programului. Clienţii existenţi nu vor fi afectaţi", spune Alexandru Berea, director juridic în cadrul BCR, care a avut cel mai mare plafon de garanţii în cadrul programului.
Reprezentanţii BRD, care a primit al doilea plafon de garanţii pentru credite "Prima casă" anul acesta, spun că în linii mari sunt de accord cu noile condiţii şi vor să vândă în continuare credite prin programul guvernamental.

Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *