Primar Constanta cj bani anaf avere revelion 2011 accident strazi stiri ziare Constanta

Stiri Constanta  |  0 comentarii

Primarii constănţeni ştiu cum să cheltuieşti trei milioane de lei, în trei zile

39 de localităţi şi Consiliul Judeţean Constanţa trebuie să cheltuiască, în ultimele zile ale anului 2010, peste 3 milioane de lei. Banii au fost alocaţi prin hotărâre de guvern în cadrul şedinţei Executivului de marţi, 28 decembrie. Banii provin din fondul de rezervă bugetară la dispoziţia Guvernului, prevăzut în bugetul de stat pe anul 2010, şi pot fi folosiţi, potrivit hotărârii de guvern, pentru finanţarea unor cheltuieli curente şi de capital.

ANAF va avea un departament special pentru controlarea averilor mari

Veniturile nejustificate vor fi controlate şi impozitate. Premierul Emil Boc a declarat, marţi seară, la postul public de televiziune, că în cadrul ANAF va fi înfiinţat un departament special care să se ocupe cu analiza averilor mari. Astfel, susţine Boc, vor fi sancţionaţi cei care contribuie la evaziunea fiscală.

Primăria le transmite constănţenilor „proşti şi bătuţi în cap“ că nu va organiza Revelionul

În perioada sărbătorilor de iarnă, în condiţiile normalităţii unui stat ce se vrea a fi european, primăria celui de-al doilea oraş ca mărime pe ţară pretinde că nu are fonduri pentru organizarea unor evenimente pentru seara de Revelion. Întrebat care sunt motivele pentru care anul acesta locuitorii oraşului nu vor putea beneficia de un spectacol în aer liber, directorul Direcţiei Relaţii Internaţionale şi Organizare Evenimente din cadrul Primăriei Constanta, Petrică Munteanu, s-a arătat vizibil deranjat de subiect.

Bilanţ tragic pe şoselele judeţului Constanţa

Poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier şi al Biroului Rutier Constanţa au avut ca obiectiv principal, în anul 2010, prevenirea şi combaterea producerii evenimentelor rutiere.
În acest sens, în anul 2010, au avut loc 1.387 de accidente rutiere din care 224 au fost grave. În urma acestor evenimente nefericite şi-au pierdut viaţa 101 persoane, faţă de 107 câte au decedat anul trecut. În altă ordine de idei, în urma ac-cidentelor rutiere din acest an, au fost răniţi grav 167 de oameni şi 115 au fost răniţi uşor. Totodată, în acest an au avut loc 1.163 de accidente rutiere uşoare cu 1.465 de persoane rănite uşor.

Revelion cu ger şi cer senin la Constanţa

Nicio şansă să avem parte de un Revelion cu zăpadă la Constanţa. Deşi vremea va fi rece, iar temperaturile vor fi negative, vor lipsi precipitaţiile. Joi şi vineri soarele va fi destul de îndrăzneţ, iar maximele ajung până la 3 grade Celsius.

Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *