Primaria Brasov divort investitie protest benzina proces fotbal pensie jaf buget boc stiri ziare Brasov

Stiri Brasov  |  0 comentarii

Poţi divorţa la primărie

Odată cu intrarea în vigoare a Legii Nr. 202, care accelerează procesele,  soţii care doresc desfacerea căsătoriei, prin acordul părţilor, nu mai sunt nevoiţi să se adreseze instanţelor judecătoreşti, ci, se pot adresa Serviciului de Stare Civilă, de pe raza teritorială de care aparţin.

Care vor fi investiţiile primăriei Braşov în 2011

Printre investiţiile pe care şi le propune primăria Braşov se numără tronsonul trei al ocolitoarei, un pasaj peste calea ferată pe strada Independenţei, reabilitarea Pieţei Unirii şi a fostului cinematograf Patria.

Protest cu bani mărunţi!

Plinul maxim suportat de cumpărători a fost de ….5 lei, iar plata s-a făcut cu monede de 5, 10 şi 50 de bani! Peste 50 de maşini au fost parcate în faţa unei benzinării din oraş. Şoferii nemulţumiţi au apelat şi la claxoane! Protestatarii, majoritatea tineri, au dorit să le transmită astfel guvernanţilor şi companiilor care vând combustibili că nu mai sunt dispuşi să suporte în linişte repetatele majorări ale preţurilor la benzină şi motorină.


    Vremea azi                         
vremea, vremea inmh, vremea romania           anunturi gratuite, anunturi imobiliare gratuite, anunturi auto gratuite, anunturi online gratuite, anunturi gratuite bucuresti, postari anunturi gratuite       horoscop, horoscopul zilei, horoscoul zilei de azi,

Procesul lui Ion Gonţea a fost reluat

Curtea Constituţională a decis reluarea procesului în care Ion Gonţea, prefectul Braşovului, este judecat  pentru fals intelectual şi favorizarea infractorului.

sursa: brasovultau.ro

"Stegarii", inapoi la treaba

Ieri la Stadionul Silviu Ploisteanu s-a sunat adunarea prim divizionarei de sub Tampa. Patronul "stegarilor" Ioan Neculaie si directorul executiv Iosif Kovacs a prezentat echipei noul antrenor principal al echipei, portughezul Antonio Conceicao.

131 de pensionari trebuie sa se intoarca la lucru

Pensiile lor de invaliditate au fost suspendate, comisiile de expertiza medicala considerandu-i apti de munca. Alti 494 de pensionari de boala au fost trecuti intr-un nivel inferior de incadrare

Luna şi jaful la Braşov!

Luni, ora 03 şi 30 de minute! Hoţii au sărit gardul CET Braşov şi au intrat în încăperea paznicilor pe uşa din spate. L-au imobilizat pe agentul de pază, i-au pus o pătură pe cap şi l-au lovit cu o rangă.

sursa: bzb.ro

Peste 1.500 de braşoveni şi-au achitat dările la bugetul local

Aglomeraţia la ghişeele Direcţiei Fiscale a primăriei a crescut simţitor ieri, în prima zi oficială de încasări pentru impozitele aferente anului 2011, faţă de o zi obişnuită.

Boc vrea să pună frînă la preţul benzinei

Şeful Guvernului, Emil Boc, este foarte îngrijorat de problema scumpirii carburanţilor din ultima perioadă şi are intenţia de a interveni pentru a opri scumpirile. El a cerut deja Ministerului de Finanţe o analiză în acest sens.

sursa: monitorulexpres.roComentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *