Primaria Sibiu aminteste ca ultima zi de plata a darilor pentru semestrul al doilea este 31 septembrie - Ziare Sibiu

Stiri Sibiu  |  0 comentarii

31 septembrie, ultima zi de plata a darilor

Primaria reaminteste sibienilor ca al doilea semestru de plata a impozitelor si taxelor locale se apropie de sfarsit, data limita fiind 31 septembrie. Pana acum, s-au achitat "datorii" de peste 56 milioane de lei. De la 1 iulie, intarziatii vor plati majorari de 2 la suta.
Directia Fiscala Sibiu a incasat, pana la 14 septembrie, de la persoane fizice si juridice, in total, peste 56 milioane de lei. De la persoane fizice a fost incasata suma de peste 24 milioane lei, in urma realizarii a peste 142.000 de operatiuni, reprezentand taxe locale si impozite pe teren, casa sau vehicule. Persoanele juridice au efectuat plati catre Directia Fiscala de peste 32 milioane lei.
Incepand cu data de 1 iulie, nivelul majorarii de intarziere a taxelor si impozitelor la bugetul local este de 2 la suta din cuantumul obligatiilor pentru neachitarea la termen, calculata pentru fiecare luna sau fractiune de luna, incepand cu ziua imediat urmatoare termenului de scadenta. Pana acum calculul majorarilor se facea la 0,1 la suta pe zi. Aceasta modificare s-a facut prin OUG nr. 39/2010 si a intrat in vigoare cu data de 1 iulie 2010.

Sursa: stirisibiu.ro

17.09.2010Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *