Primarie politica vanatoare medic taxe locale crima pensie militara somatie gripa pnl stiri ziare Tulcea

Stiri Tulcea  |  0 comentarii

Cip vrea iar la Primarie!

În cadrul unei conferinte de presa, liderul tineretului liberal de la Tulcea, Ciprian Pericleanu, si-a anuntat candidatura la functia de primar al municipiului Tulcea, cursa electorala programata pentru anul 2012.

Partidele de vânatoare, doar sub supravegherea medicului veterinar

Directia Sanitar Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor Tulcea a intrat în alerta pentru prevenirea contaminarii cu virusul febrei aftoase, extrem de periculoasa pentru porci, oi, capre si vaci. Alerta s-a constituit la nivel national odata cu descoperirea primului caz de febra aftoasa în Bulgaria, iar la Tulcea autoritatile stau în garda de câteva zile.

Se grabesc sa achite taxele locale reduse

Tulcenii dornici sa-si achite taxele locale cu reducere au luat cu asalt Serviciul Taxe si Impozite. În doar doua zile de când se fac încasari s-au colectat de la contribuabili peste doua miliarde de lei, ne spune condu-cerea institutiei din cadrul Primariei Tulcea. Cei mai multi care s-au asezat la rând pentru a plati darile locale, fie ca este vorba de impozitul pe masina, fie de impozitul pe locuinta sau teren.

Stefan Grigore, de 19 ani, arestat în cazul crimei de la Carcaliu

Tânarul de 19 ani care l-a ucis de Craciun pe Iulian Casian, un baiat de aceeasi vârsta din Carcaliu, a fost arestat de procurori. La data de 25 decembrie 2010, în evidentele Parchetului de pe lânga Tribunalul Tulcea a fost înregistrata cauza privind pe s.G., fata de care se efectueaza cercetari pentru comiterea infractiunii de omor calificat.


    Vremea azi                         
vremea, vremea inmh, vremea romania           anunturi gratuite, anunturi imobiliare gratuite, anunturi auto gratuite, anunturi online gratuite, anunturi gratuite bucuresti, postari anunturi gratuite       horoscop, horoscopul zilei, horoscoul zilei de azi,

Cadrele militare în rezerva de la Tulcea spun ca sunt duse cu presul!

Instanta suprema a decis definitiv suspendarea aplicarii HG 735/2010 privind recalcularea pensiilor stabilite potrivit legislatiei privind pensiile militare de stat, ale politistilor si ale functionarilor din penitenciare, confirmând astfel o sentinta a Curtii de Apel (CA) Cluj din septembrie 2010. ICCJ a respins recursul formulat de Guvern împotriva sentintei nr. 338/2010 pronuntate de Curtea de Apel Cluj, în 28 septembrie 2010.

Tulcenii au spus "pas" somatiilor primite de la primarie

Tulcenii cu venituri reduse care se afla în evidenta primariei nu s-au lasat convinsi nici macar de adresele primite de la autoritatile locale pentru a-si ridica alimentele gratuite de la Uniunea Europeana (UE).

sursa: ziaruldelta.ro

Tulcea, din gripă în febră. Altă belea! Pericol de febră aftoasă

Autoritatea Naţională Sanitar-Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor (ANSVSA) a insti­tuit o alertă pentru prevenirea contaminării cu virusul febrei aftoase, cea mai periculoasă boală a animalelor, după ce un caz de febră aftoasă la mistreţi a fost confirmat în Bulgaria.

Liberalii şi conservatorii tulceni salută înfiinţarea ACD

Aproape în unanimitate, membrii Delegaţiei Permanente a Partidului Naţional Liberal au fost de acord cu încheierea Alianţei cu Partidul Conservator. Din partea Filialei Teritoriale Tulcea a PNL a luat parte la lucrări Octavian - Marius Popa, ca deputat şi ca preşedinte de organizaţie judeţeană.

Taxa de acces în Deltă va costa 30 de lei pe an    

Taxa de acces în Delta Dunării va creşte anul acesta de la 10 la 30 de lei pe an, iar fondurile vor intra în bugetul Administraţiei Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării şi nu în cel al Consiliului Judeţean Tulcea.

Fotbaliştii Deltei Tulcea şi-au reluat pregătirea    

 Noutăţile întârzie să apară pentru că nu s-au finalizat discuţiile cu jucătorii vizaţi pentru înregimentarea la Tulcea, iar împrumuturile lui Lorincz şi Peteleu s-au încheiat. Lunea viitoare se pleacă în cantonament la Câmpulung Moldovenesc.

sursa: obiectivtulcea.ro 

Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *