Primarul Oprescu, despre ceasuri din aur si maidanezi - Ziare Bucuresti

Stiri Bucuresti Ilfov  |  0 comentarii

Oprescu, despre ceasuri din aur si maidanezi

Primarul Capitalei sustine ca sistemul de protectie din „spitalul groazei“ a fost rezolvat, ca a gasit solutia la problema cainilor fara stapan si ca a finalizat anchete, in cazul contractelor controversate. Edilul-sef al Bucurestiului relanseaza, la mai bine de doi ani de mandat, trei promisiuni: rezolvarea problemei cainilor comunitari, a parcarilor din centrul Capitalei si transportului public.
Adevarul: De ce insistati sa avem o autostrada suspendata, atata timp cat Bucurestiul nu are nici macar o sosea de centura functionala?
S.O: Tocmai de aceea. Autostrada suspendata va acoperi acest deficit, in sensul ca va avea o intrari si iesiri de pe cele doua autostrazi. La Centura Capitalei nici nu mai avem cum sa intervenim noi acum, chiar daca mi-ar da-o Ministerul Transporturilor maine, pentru ca sunt niste sume restante de bani pe care dracu le mai verifica. Un an de zile dureaza verificarea supracantitatilor de asfalt care s-a turnat. Oricum, nu stiu cand vom incepe lucrarile la Autostrada suspendata, pentru ca finantarea este o problema. Citeste interviul AICI .

Sursa: Adevarul.ro

24.09.2010Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *