Principalele proiecte ale sedintei Consiliului Local Medias de luna aceasta - Ziare Sibiu

Stiri Sibiu  |  0 comentarii

Principalele proiecte ale sedintei Consiliului Local Medias de luna aceasta

Consilierii locali medieseni se intrunesc in sedinta ordinara luni, 27 septembrie, la ora 16.00, in Sala Mare de Sedinte a Primariei. Pana in acest moment ordinea de zi cuprinde 26 de proiecte de hotarare.
Un prim proiect de hotarare aflat pe ordinea de zi se refera la trecerea locuintelor pentru tineri destinate inchirierii din domeniul public al municipiului Medias in proprietatea publica a Statului si reglementarea juridica a terenului aferent. Un alt proiect de hotarare se refera la aprobarea listei beneficiarilor de ajutor material constand in tichete sociale in valoare de 100 lei/persoana, cu ocazia Zilei Internationale a Varstnicului (1 octombrie) , categoriei de pensionari cu venitul pana la 500 lei/luna.
Consilierii locali vor avea pe masa de lucru proiectul de hotarare privind aprobarea listei pensionarilor care au varsta standard de pensionare si care beneficiaza de gratuitati pe transportul local in comun pentru luna septembrie 2010. Un alt proiect aflat pe ordinea de zi se refera la aprobarea listei cu persoanele care indeplinesc prevazute de legile speciale in vigoare la transportul local in comun pentru luna octombrie 2010.
Tot in sedinta Consiliului Local din aceasta luna va fi supus discutiei proiectul de hotarare privind aprobarea Expertizei Tehnice si a Documentatiei de Avizare a Lucrarilor de Interventii cu indicatorii tehnico - economici pentru obiectivul de investitii „Reabilitare strazi din municipiul Medias. Un alt proiect de hotarare supus analizei consilierilor locali medieseni se refera la aprobarea Studiului de Fezabilitate pentru obiectivul de investitii „Modernizare anvelopa cladire" la Liceul Teoretic „Axente Sever" din municipiul Medias.

Sursa: Adevarul.ro

24.09.2010Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *