Pro Sport - ziare de la a la z romanesti din Bucuresti

Ziare reviste romanesti  |  0 comentarii

    Pro Sport este cel mai puternic cotidian de sport, dedicat cu precădere fotbalului, dar orice alt eveniment sportiv important poate fi regasit in paginile ziarului.
      ProSport a fost infiintat la data de 2 iulie 1997, de catre MediaPro, cel mai mare trust media din Estul Europei. Din categoria premierelor realizate de ProSport se pot enumera: primul ziar full-color din Romania, primul ziar care a depasit 100.000 de exemplare/editie, primul ziar sportiv care a tiparit editii in afara tarii, primul ziar sportiv care a oferit editii speciale la stadion inainte si dupa terminarea partidei.
     În anul 2000 s-a lansat site-ul www.prosport.ro. In prezent, este unul din primele site-uri din România, cu un numar de 2.971.691 vizitatori unici si 38.376.958 de afisari in luna decembrie 2008.
      Vandut in 2003 catre Ringier, ProSport revine in ianuarie 2008 in trustul care l-a creat, prin intermediul Publimedia International, una din cele mai mari companii de publishing din Romania. De la aceasta data a fost numit ca redactor-sef Dan Filoti.
      La 18 februarie 2008 a avut loc relansarea ziarului Prosport intr-un format grafic nou, cu o puternica orientare spre multimedia, consolidand mai mult legatura intre site-ul prosport.ro si ziar astfel incat cititorii de ProSport sa beneficieze de o viteza mai mare in receptionarea stirilor.
      La 12 ani de la prima editie ProSport, ziarul are aportul a peste 50 de oameni dedicati jurnalismului sportiv.
       Este organizat in mai multe sectiuni, iar in cazul unor evenimente de interes poate sa contina si suplimente. Grafica este una non-conformista, menita sa rupa monotonia randurilor din articole. Textul, pozele, grafica sunt in marea majoritate „marca ProSport”.
     În unele regiuni ale tarii sunt publicate editii ProSport locale adaptate interesului cititorilor din respectivele zone: Cluj, Timisoara, Craiova, Iasi.
     ProSport are printre editorialisti, nume foarte cunoscute cititorilor din Romania. Acestia au si o activitate online bogata, prin blogurile pe care le intretin in paginile site-ului www.prosport.ro. Dan Filoti, Florin Caramavrov, Lucian Lipovan, Radu Banciu, Daniel Marton, Stefan Beldie, Mihai Mironica si multi altii pot fi regasiti in sectiunea de bloguri.pro sportContact redactie ziar:  Pro Sport
Adresa:
Str. Aurel Vlaicu nr 62 - 64, sector 2, Bucuresti Telefon: 031 - 825.62.00;  Fax: 031 - 825.63.00
                              E-mail:  sales@mpinteractiv.ro
                                        Page web:  http://www.prosport.ro

anunturi imobiliare gratuite, anunturi auto gratuite, anunturi online gratuite, anunturi gratuite bucuresti, anunturi gratuite oradea, adauga anunturi gratuite,

Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *