ProMotor - ziare de la a la z romanesti din Bucuresti

Ziare reviste romanesti  |  0 comentarii

   ProMotor este revista auto lunara adresata pasionatilor auto si specialistilor in devenire.  Revista prezinta automobilul ca pe un indicator al statutului social si isi ajuta cititorul sa evalueze stilul de viata personal si al celor din jur prin prisma masinii conduse.
    In ProMotor, orice cititor isi poate regasi aspiratiile si isi poate stabili obiectivele personale in materie de auto&moto.
      Masina nu mai este un simplu mijloc de locomotie. Este un stil de viata si un mod de a intra in societate, un mijloc de a lega discutii dar si un obiect de lifestyle.
    In paginile ProMotor isi gasesc locul - datorita pasiunii lor pentru auto&moto – personalitati remarcabile din diverse domenii : de la Ion Tiriac, personalitate etalon a lumii de business la Mihaela Radulescu star de televiziune sau la protagonistii American Choppers cei mai cunoscuti creatori de motociclete, cu unul dintre cele mai populare show-uri TV din lume. 

Harta servicii utile

promotorContact redactie ziar:  ProMotor
Adresa:
Str. Aurel Vlaicu nr 62 - 64, sector 2, Bucuresti Telefon: 031 - 825.62.00;  Fax: 031 - 825.63.00
                               E-mail:   promotor@promotor.ro
                                         Page web:   http://www.promotor.ro


anunturi imobiliare gratuite, anunturi auto gratuite, anunturi online gratuite, anunturi gratuite bucuresti, anunturi gratuite oradea, adauga anunturi gratuite,


Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *