Proiectantul si executantul lucrarilor, vinovati pentru alunecarile de teren de la Aeroportul Sibiu - Ziare Sibiu

Stiri Sibiu  |  0 comentarii

Proiectantul si executantul lucrarilor, vinovati pentru alunecarile de teren de la Aeroportul Sibiu

CJ-ul ameninta cu actiune in instanta vinovatii, daca acestia nu isi asuma responsabilitatea pentru alunecarile de teren.
Problema alunecarilor de teren de la aeroport a ajuns la momentul in care a aparut oficial si vehicularea numelor celor care se fac vinovati pentru acestea. „Am decis sa trimitem in aceste zile notificari oficiale catre proiectant, respectiv consortiul de firme Iptana - Obermeyer si catre executantul lucrarilor in zona afectata de alunecari, respectiv firma Max Boegl. Noi nu am discutat cu reprezentantii acestora, pentru ca nu am trimis inca hartiile cu deciziile luate" a explicat Martin Bottesch, presedintele Consiliului Judetean Sibiu.
Consiliul Judetean Sibiu spune ca in cazul in care cei notificati nu isi asuma responsabilitatea pentru cele intamplate si implicit nu vor efectua lucrarile de reparatii la alunecarile de teren, atunci totul se va decide de forurile competente. „Responsabilitatea va fi stabilita in instanta in acest caz, asta daca cei ce se fac vinovati, vor refuza ceea ce s-a dedus in urma efectuarii raportului de expertiza" a mai explicat presedintele CJ.

Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *