Protest benzina fisc primar ministru pc psd pdl mita politia frontiera jandarmerie curs euro stiri ziare Giurgiu

Stiri Giurgiu  |  0 comentarii

Curajul lui Popazu

Intrebat de un reporter ce se intampla cu cainii vagabonzi care au pus stapanire pe oras, directorul Administratiei Domeniului Public si Privat Giurgiu, Liviu Popazu a raspuns fara echivoc:"De ani intregi nu a mai fost adoptat niciun caine, poate si din cauza ca giurgiuvenii abia se mai  pot intretine pe ei"

Nu alimentati azi la pompele de benzina

E un lucru dovedit. Petrolistii din Romania ne jefuiesc cu preturile aberante la benzina si motorina si profiturile uriase ajung in paradisuri fiscale. O spune chiar ministrul de finante, Gheorghe Ialomitianu.

Valentin Iliescu vine la Giurgiu

La invitatia presedintelui Colegiului Electoral Ghimpati, primarul Constantin Carapanceanu, marti, 25 ianuarie 2011, ministrul Valentin Iliescu se va intalni cu membrii Birorului Permanent ai acestui colegiu.

Buduru in carti pentru revenirea in PC?

Pe nedrept, democrat-liberalii in formula Cantaragiu, in formula Anton l-au uitat sau poate ignorat pe unul dintre cei mai harnici si mai buni militanti politici de partid. Constantin Buduru. Personaj care, in fruntea Partidului Conservator, a reusit la ultimele alegeri locale din 2008 sa obtina doua mandate de primar si unul de viceprimar. O adevarata performanta politica luand in calcul perceptia si resursele financiare ale partidului la momentul 2008.


    Vremea azi                         
vremea, vremea inmh, vremea romania           anunturi gratuite, anunturi imobiliare gratuite, anunturi auto gratuite, anunturi online gratuite, anunturi gratuite bucuresti, postari anunturi gratuite       horoscop, horoscopul zilei, horoscoul zilei de azi,

Farse pesediste de socializare

Intalnire de socializare la mijloc de codru des, convocata de Proto. Una dintre doamnele partidului s-a retras ceva mai devreme, lasand liber la distractie pentru juni si... juninci.

De ce suntem noi diferiti de altii?

P.D.L. Giurgiu nu a fost niciodata o mare forta politica in Giurgiu. A reusit Valentin Iliescu sa miste ceva dar cum a castigat alegerile europarlamentare din 2007 l-au dat repede in primire "oamenii de bine" din partid. Cui altora decat adversarilor politici.

Cantaragiu s-ar cam intoarce la Giurgiu

Ne-a spus noua o pasarica ca lui Cantaragiu nu prea ii convine ca sef la P.D.L. Sectorul 1. Unde e tare greu de stapanit organizatia, misiunea e foarte grea in batalia cu primarul Sectorului 1, Andrei Chiliman si ca lumea l-a acceptat ca sef pentru ca "unde-i ordin cu placere". Param pam pam. Plus ce sa mai imparti la UNU ? C-acolo totu-i impartit. Si deconcentrate si terenuri si lucrarile le face gasca liberala.

Cei mai mari sustinatori ai lui Marian Anton au ajuns cei mai mari contestatari ai lui

P.D.L. Giurgiu.e in pragul unei implozii. Ca tot se spunea inainte de 1989 ca mamaliga nu face explozie si a facut asa spunem noi ca mamaliga pedelista de Giurgiu o sa faca implozie si chiar o sa faca.

sursa: giurgiu-news.ro

Un poliţist de frontieră a refuzat 1.000 euro mită

În urma denunţului formulat de un poliţist de frontieră din cadrul P.T.F. Giurgiu – Rutier, ofiţerii Direcţiei Generale Anticorupţie – Serviciul Judeţean Anticorupţie Giurgiu, sub coordonarea procurorului desemnat din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Giurgiu, cu sprijinul tehnic al Direcţiei Generale de Informaţii şi Protecţie Internă (D.G.I.P.I.) au prins în flagrant un cetăţean bulgar care a încercat să ofere suma de 1.000 euro cu titlu de mită, pentru a nu răspunde penal pentru încălcarea legislaţiei privind frontiera de stat.

Şeful Jandarmeriei Române, general locotenent Olimpiador Antonescu, demis din funcţie

Şeful Jandarmeriei Române, general locotenent Olimpiodor Antonescu şi prim adjunctul acestuia, general de brigadă Nicolae Rugină, au fost demişi astăzi din funcţie prin ordin al ministrului Administraţiei şi Internelor, Traian Igaş.

Leul îşi reia aprecierea în faţa euro. Vezi cursul valutar

Moneda naţională a început din nou să câştige teren în raport cu moneda unică europeană, după ce în ultimele două şediţe s-a depreciat uşor.

sursa: stirigiurgiu.ro

Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *