Protest benzina pensie mafia retrocedare show casa avere teo oscar piturca cernobal stiri ziare Bucuresti

Stiri Bucuresti Ilfov  |  0 comentarii

Ce şanse au protestatarii din benzinării: cum ar putea scădea preţul carburanţilor

Tarifele din benzinării vor rămâne la niveluri ridicate atâta vreme cât şoferii vor continua să cumpere la fel de multe produse petroliere. Piaţa carburanţilor este complet liberalizată, preţurile sunt dictate de cerere, iar nicio companie nu-şi reduce tarifele pentru că are costuri mai mici decât competitorii săi.

Niciun judeţ din România nu îşi permite să îşi susţină pensionarii.

Niciun judeţ nu încasează suficiente contribuţii sociale pentru a-şi plăti pensiile. Doar Capitala este pe plus: din banii adunaţi plăteşte drepturile bătrânilor bucureşteni şi acoperă şi o parte dintre golurile celorlalte judeţe.

Mafia retrocedărilor a pierdut primii doi soldaţi

Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie au reuşit, în premieră, instrumentarea unui dosar într-o afacere greu de agăţat şi de probat: mafia retrocedărilor condiţionate. Un jurist din Primăria Capitalei şi un angajat al unei firme care administrează imobilele naţionalizate au fost prinşi în hăţişul cesionărilor drepturilor litigioase.

Cine face show la televizor: Moderatorul cu aere de judecător

Prezentatorii de talk-show-uri de astăzi nu mai moderează discuţia şi şi-au creat reputaţia de „agresori“ ai invitaţilor. Tipul de moderator pe care Florin Călinescu şi Marius Tucă l-au introdus în România pare să fie o specie pe cale de dispariţie în peisajul audiovizual autohton.

sursa: adevarul.ro

Cea mai scumpă casă executată silit

Cea mai scumpă locuintă executată silit stă pe site-ul de anunturi de vânzare bunuri executate, de aproape un an si nimeni nu s-a înghesuit s-o cumpere.

În ce ne investim banii în 2011 si cu ce riscuri

Banii trebuie să se miste si să producă alti bani chiar dacă este vorba de economiile strânse pentru zile negre. Decizia de investitie trebuie luată însă în functie de riscul aferent fiecărui domeniu si de randamentul asteptat.

Impozitarea averilor are iz de amnistie fiscală

Impozitarea averilor nedeclarate este atât o formă de amnistie fiscală, cât şi o premisă pentru abuzuri prin estimarea speculativă a veniturilor personale, cred specialiştii în taxe şi drept.

sursa: capital.ro

Teo, dusă la Viena datorită "prietenilor din mediul politic"

Cu toate că starea de sănătate a deputatei PDL Teo Trandafir s-a îmbunătăţit, ea va merge să-şi continue tratamentul la Viena. Plecarea, programată pentru ieri, a fost întârziată din cauza ceţii.

Anul în care Oscarurile au uitat de Holocaust

Pentru prima dată în ultimii 50 de ani, dintre opţiunile Academiei americane de film lipsesc lungmetrajele despre regimul nazist, al Doilea Război Mondial şi exterminarea evreilor.

Războiul dintre Piţurcă şi Mititelu se încinge

Patronul Universităţii Craiova a continuat şi ieri să arunce "săgeţi" în direcţia managerului "alb-albaştrilor", dar şi spre apropiaţii ex-selecţionerului.

sursa: evz.ro

Cernobâl, după 25 de ani

Pe 26 aprilie 1986 al patrulea reactor al centralei nucleare Cernobâl a explodat, provocând cea mai mare catastrofă ecologică a istoriei recente a Europei. Iată cum arată acest loc după 25 de ani.

Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *