Protest combustibil procuror examen aeroport autostrada datorie cfr cioaca politia cas brasov teo stiri ziare Brasov

Stiri Brasov  |  0 comentarii

13, zi cu ghinion pentru benzinării

Creşterea continuă a preţului carburanţilor i-a adus la exasperare pe taximetrişti. Asociaţia pentru Drepturile Taximetriştilor Independenţi (ADTI) şi-a chemat membrii la un boicot naţional. În data de 13 ianuarie, aceştia ar urma să nu alimenteze combustibili de la nici o benzinărie. S-au coalizat pe net.

Şase procurori braşoveni au avansat profesional fara examen

Conform protalului lumeajustiţiei.ro sute de procurori DNA şi DIICOT din România au avansat profesional fără să mai dea examenele necesare. 6 dintre aceştia au activat sau activează la Braşov.

Lucrările la aeroport pornesc în primăvară

Primarul George Scripcaru a anunţat recent într-o conferinţă de presă că va aloca o sumă din bugetul lcoal pentru construcţia unui aeroport de mici dimensiuni la Ghimbav şi că aşteaptă proiectul administraţiei judeţene în acest sens.

Autostrăzile spre Braşov blocate de datoriile statului

Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR) înregistra la finalul anului datorii către alte societăţi de (410 milioane de euro), fiind astfel unul dintre marii datornici către mediul privat. Printre cei care au de incasat bani de la stat pentru lucrări se numără Dorin Umbrărescu, compania Bechtel dar şi miliardarul braşovean Marcel Butuza.


    Vremea azi                         
vremea, vremea inmh, vremea romania           anunturi gratuite, anunturi imobiliare gratuite, anunturi auto gratuite, anunturi online gratuite, anunturi gratuite bucuresti, postari anunturi gratuite       horoscop, horoscopul zilei, horoscoul zilei de azi,

89 de ceferişti au dat în judecată Regionala Braşov

Zeci de instituţii de stat au avut, în anii 2009 şi 2010, procese cu sute de angajaţi, majoritatea litigiilor fiind câştigate de angajaţi, în anumite cazuri litigiile fiind deschise chiar de şefii acestora, potrivit site-ului www.romaniacurata.ro.

Cioacă, mut la proces!

Cioacă a sfidat ieri instanţa de judecată. Poliţiştul a refuzat la ultimul termen să răspundă întrebărilor magistraţilor şi a cerut strămutarea procesului. Nu a precizat însă motivul pentru care vrea să fie judecat în altă parte.

sursa: brasovultau.ro

Poliţia Locală preia controlul

Mult-anunţata şi disputata Lege a Poliţiei Locale a intrat în vigoare de la 1 ianuarie. În ciuda aşteptărilor liderilor administraţiilor locale, legea nu comasează Poliţia Comunitară cu cea Municipală şi nu subordonează primarilor Poliţia Municipală.

La CAS Braşov, activitatea continua, dar s-au creat cozi mai mari ca de obicei

Noul soft implementat în cadrul SIUI de către CNAS s-a blocat astăzi din cauza unei activităţi prea mari. Din acest moment, calculatoarele de la Casele de Asigurări de Sănătate din toata tara au fost blocate. La Braşov, activitatea a continuat şi nu au existat sincope mari, însă din cauza faptului că funcţionarii au lucrat fara calculator, cu pixul si hîrtia, s-au format cozi.

Teo Trandafir este la Clinica AKH din Viena

Teo Trandafir a fost transferată la Clinia AKH din Viena, la solicitarea expresă a familiei şi prietenilor, cu diagnosticul de pancreatită acută de severitate medie. Ea a a fost internată în cursul nopţii, la ora 02.00, într-o rezervă a spitalului vienez.

sursa: monitorulexpres.ro

Cioacă şi-a şters zâmbetul de pe buze

Toate stratagemele şi portiţele căutate de avocata sa, în procesul privind furtul între soţi, au dat greş. Judecătorii braşoveni au respins cererea de neconstituţio-nalitate invocată de avocata sa, Maria Vasii, care s-a folosit chiar de imaginea tatălui Elodiei, mort de curând, pentru a pune beţe-n roate procesului. Când nu a mai avut de ales, ea a transmis că va strămuta procesul de la Braşov

Jos masca!

Şi-au dat jos masca! Şi-au arătat adevărata faţă! – a jubilat Emil Boc, acum câteva seri, la TVR, când a fost solicitat să comenteze proaspăta uniune – ce urmează a fi parafată juridic – a Opoziţiei.

Ilie Luca, peste 23 de ani în slujba lui FC Braşov (II)

Astăzi revenim cu cea de-a doua parte – şi ultima - din materialul realizat de colegul nostru Silviu Prescorniţoiu pentru site-ul www. insport . ro cu fostul conducător al lui FC Braşov, Ilie Luca.

Handbal masculin - a XXII-a ediţie a Mondialelor (II)

A mai rămas o singură zi până ce ediţia XXII-a a mondialelor de handbal masculin porneşte la drum. În episodul anterior am făcut cunoştinţă cu un scurt istoric al jocului de handbal. Am intrat şi în primele ediţii ale campionatelor mondiale, care au început în 1938 în Germania şi am ajuns până martie 1961 când handbalul din Carpaţi a demonstrat că este cel mai bun din lume.

CET-ul din subsol, spaima murăturilor

Braşovenii de pe strada Mierlei care au centrală, revoltaţi că trebuie să plătească şi căldura care trece prin ţevile din subsolurile blocurilor, ameninţă că taie conductele de la CET

sursa: bzb.roComentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *