Psychologies - ziare de la a la z romanesti din Bucuresti

Ziare reviste romanesti  |  0 comentarii

    Psychologies  este un titlu international de succes lansat si in Romania in octombrie 2007 sub licenta Finev. Standardele de calitate editoriala sunt cele mai inalte. Psychologies are ca public femeile cu venituri superioare din mediul urban, cu educatie peste medie, preocupate de dezvoltarea personala si de imbunatatirea relatiilor interpersonale.
    Psychologies este revista femeilor care isi adreseaza intrebari despre ele insele, despre sensul propriei vieti, femei care citesc, se informeaza, dezbat si mediteaza. Revista cuprinde articole legate de educatia copiilor, teste, sentimente si ameliorarea relatiilor sexuale in cadrul cuplului, dar si articole de meditatie pe teme (precum avantajele varstei) sau teme legate de spiritualitate. Revista include si o consistenta parte dedicata corpului si felului cum sanatatea psihica se leaga de cea fizica, intitulata “Minte si corp” iar sectiunea de Dezvoltare personala se axeaza pe prezentarea mai detaliata a domeniului psihologiei din Romania.

 Teste online
Confensiuni
Club psy
Concursuri
NEWSLETTER
Forum psy
BLOG
Felicitari online
Sfatul expertului 
Stiri&repere
Agenda lunii
Dosar pshihologie
Minte si corp
Dezvoltare personala
Dictionar de pshihologie
Vedete si pshihologie
Cultura


Psychologies

Contact redactie ziar: 
Psychologies
Adresa: Buzesti Str.50-52, Etaj 1-2, Sector 1, Bucuresti
Phone + 40 (21) 319 35 59 Fax + 40 (21) 319 35 68
E-mail: psychologies(@)edipresse.ro
Page web:  http://www.psychologies.ro

anunturi imobiliare gratuite, anunturi auto gratuite, anunturi online gratuite, anunturi gratuite bucuresti, anunturi gratuite oradea, adauga anunturi gratuite,

Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *