Pugilistii si-au dat intalnire la Constanta pentru Centura de Aur

Sport  |  0 comentarii

Inceputul de septembrie reuneste la Constanta pugilisti ce vor intra in ringul de box pentru a castiga "Centura de aur". Ediţia 2013 a turneului de box "Centura de Aur - Nicolae Linca", are inscrisi in lista  100 de sportivi care vin din 16 tari diferite.

Eveniemntul sportiv se va desfasura in perioada 4-8 septembrie, la Constanţa, informează Federaţia Română de Box.

Rusia, Cuba, Bulgaria, Spania, Ungaria, Moldova, Muntenegru, Grecia, Finlanda, Olanda, Israel, Iran, Egipt, Ţara Galilor, Nigeria şi România îşi vor trimite reprezentanţii la Constanţa.

Întrucât "Centura de Aur" se reia după o pauză de patru ani, ea a suscitat un interes deosebit, dovadă fiind numărul mare de participanţi şi includerea sa în calendarul competiţional AIBA.

TurneuL internaţional se va desfăşura anul acesta la Pavilionul Expoziţional din Constanţa, evenimentul fiind organizat de Federaţia Română de Box şi Media Consulta International, cu sprijinul Consiliului Judeţean Constanţa, al Primăriei Municipiului Constanţa, UMB Spedition, Pavilionului Expoziţional Constanţa, Genesis Development.

Competiţia va debuta pe 4 septembrie, de la ora 16,00, cu defilarea sportivilor şi ceremonia de deschidere, în prima zi fiind programate 19 meciuri. Turneul va continua în zilele de 5 şi 6 septembrie cu 25 de meciuri, toate cu începere de la ora 15,00.

Pe 7 septembrie, de la ora 19,00, au loc semifinalele, precedate de un meci demonstrativ între primarul Constanţei, Radu Mazăre, şi Leonard Doroftei, preşedintele FR de Box.

Pe 8 septembrie au loc finalele pe categorii (de la ora 17,00), urmate de ceremonia de premiere.


Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *