Pulpă de porc umplută - retete culinare romanesti si internationale

Retete culinare carne porc   |  0 comentarii

 Ingrediente:
1 bucata de pulpa de porc fara os de circa 1-1-5,kg, 1/2 kg carne cruda tocata (sau mai mult, in functie de cata pulpa ai), 4-5 oua fierte tari, 2-3 morcovi, 4-5 gogosari murati, patrunjel, sare, piper, condimente.
 Mod de preparare:
Tai carnea in asa fel incat sa-ti iasa o "foaie" de carne de circa 1 cm grosime pe care o bati ca pentru gratar si o condimentezi cu sare, piper si alte condimente pentru carne. O lasi astfel pregatita la rece pana prepari umplutura.
Treci carnea cruda prin masina si o condimentezi, ouale le pui taiate cubulete sau date prin razatoare (poti sa le pui si intregi daca vrei), morcovul taiat cubulete sau fasii subtiri pe toata lungimea lui, gogosarii scursi de zeama taiati marunt sau fasii, patrunjelul tocat marunt. Amesteci toate ingredientele si compozitia rezultata o intinzi peste bucata de pulpa.
Rulezi carnea, o prinzi cu scobitori sau o legi pe toata lungimea ei cu ata de bumbac. O pui la prajit in ulei pana prinde o crusta si apoi o dai la cuptor in tava cu apa, ulei si condimente dupa gust. Coacerea dureaza o ora, timp in care nu uiti sa stropesti carnea cu sos din tava.



Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *